УНИКАЛНО ВИДЕО! Бобовдолец извади „удавилата се“ на 4 метра кола от яз “Дяково”

 

В Бобов дол освен да влизат дълбоко под земята, показаха нагледно как се влиза и дълбоко под водата. А когато трябва да извадиш “удавила” се кола, то тогава усилията стават двойно по-големи, но…с успешен край.

Случката се разиграва в края на миналото лято на един от ръкавите на язовир “Дяково”. 66-годишният жител на Бобов дол Никола Тодоров отива да опита късмета си като отявлен рибар. Професионалният шофьор паркира “Форд Мондео”-то си на брега, но забравя да дръпне ръчната спирачка, а и оставя возилото на без скорост. Буквално за минута-две Фордът е вече част от водното царство на язовира, потъвайки на около 4 метра, пред слисания и невярващ поглед на Тодоров и приятелите му.

На помощ се притичват и други рибари и решението е взето: Колата ще бъде изтеглена. Проблемът е обаче как ще бъде закачен автомобила, който е потънал. За щастие на собственикът й, на помощ се притича негов съгражданин от “Минната спасителна служба”, който влиза в ролята на култовия Мич Бюканън от “Спасители на плажа”. След няколко минути, въжетата са закачени, а от там насетне силата и волята дават своя резултат. 20-ина мъжаги, само след след 8-минутна борба успяват да издърпат масленозеления Форд на брега за радост на Тодоров.

Автомобилът е закаран в автосервис в Бобов дол, където престоява 2 седмици, за да …изсъхне. Малко по-късно, автомобилът преминава успешно и техническия преглед.

ВИДЕО

 

zadupnitsa.com

Print Friendly

6 Коментари на УНИКАЛНО ВИДЕО! Бобовдолец извади „удавилата се“ на 4 метра кола от яз “Дяково”

  1. golemi sladuri, umreh ot smeh

  2. Анонимен // 08.02.2014 в 0:38 // Отговор

    Бая шаран извадиха тия момци

  3. и ловец и рибар // 08.02.2014 в 0:44 // Отговор

    Наистина е голям шаран, после цел месец не затвориха усти как са я извадили колата от 10, че и от 15 метра дълбочина разказваха

  4. lelele golemi sladuri

  5. Да го набутам на коментаторката

  6. biskata e vinoven neka vikne mama

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien