Учредиха структура на Жени ГЕРБ в Сапарева баня

Нова структура на Жени ГЕРБ бе учредена в община Сапарева баня. Това стана в присъствието на председателя на ГЕРБ – Сапарева баня Калин Гелев, народния представител и областен координатор Кирил Калфин и Михаела Крумова – член на НИС на Жени ГЕРБ. Гости на учредителното събрание бяха и областният административен секретар Емил Гущеров, общинският ръководител на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев и Радослава Чеканска – член на областното ръководство на жените. Три дами получиха номинации за общински клубен ръководител: Илияна Базиргянова, Елка Косовска и Марта Желязкова – Копанарска. Илияна Базиргянова е на 31 години, семейна с две деца, завършила право в ЮЗУ "Неофит Рилски". Елка Косовска е 33 – годишна, с две деца, завършила Минно – геоложкия университет "Св. Иван Рилски". Марта Копанарска е общински съветник в местния парламент, на 47 години е и се занимава с частен бизнес. За организационен секретар на клубната структура бе направена една – единствена номинация – тази на Евелина Гиздова. Тя е от с. Ресилово, работи като финансов консултант и е 43 – годишна. Общинският лидер на партията Калин Гелев изрази увереност, че това ще бъде една от най-добре работещите структури в областта, която ще реализира много полезни и креативни инициативи. "ГЕРБ – Сапарева баня ще разчита изключително много на Вашата активност, организираност и хъс за предстоящите местни избори", заяви още той. Михаела Крумова припомни, че в областното ръководство на дамите има представителка от Сапарева баня – Детелина Палева – и новата клубна структура ще може да разчита също и на нейната подкрепа.

DSC00307

Print Friendly

2 Коментари на Учредиха структура на Жени ГЕРБ в Сапарева баня

  1. И каква точно ще е функцията на тези така наречени “ Жени ГЕРБ“ ???? В кой век живеем , че да се делиме на мъже и жени , не разбирате ли , о неразумни юроде, че това е дискриминация и ОГРОМНА обида към жените ? Ще създадете ли в този случай „Мъже ГЕРБ“ или това е просто един предизборен трик , с който привличате “ службогонци“ да гласуват за партията ви с надеждата за бъдещи облаги ?!?!? Жалки сте и вие и тези на снимката.

  2. Така е колега, съгласен съм с теб,“службогонци“… надеждата е да си намерят работа някъде из и без това раздутата администрация! А някой като червенокосата мастия, драпат за кариера,синът и гаменче и половина, тя града ще оправя! Всички са там я себе си я мъжа си(пак като червенокосата),да уредят я на работа я с поръчки..;) А се иначе всичко се прави за народа, как иначе! Не виждам само на снимката онова заблудено „шише“ Деси Стойнева, къ без нея, ба ле го?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien