Традиционна „Седмица на отворените врати” в Основно училище „Евлоги Георгиев” – град Дупница

В традиция за Основно училище „Евлоги Георгиев”, град Дупница, се превърна инициативата една от седмиците през месец ноември да бъде обявявана за „Седмица на отворените врати”. От 14 до 18 ноември 2016 година за трета поредна година родителите на всички ученици бяха поканени да влязат в класовете на своите деца. Много от тях посетиха учебните часове по различни предмети. С интерес и любопитство родителите седнаха на чиновете в класните стаи и наблюдаваха учебния процес в училището. Те видяха интересни уроци, под ръководството на отлични професионалисти, имаха възможност да се включат с децата си в работната обстановка на учебните часове. В ОУ ”Евлоги Георгиев” партньорството с родителите е постоянен процес. В отговор на чудесната идея за „отворените врати”, родители поканиха учениците да им гостуват на техните работните места, за да се запознаят отблизо с различни професии.

Print Friendly

2 Коментари на Традиционна „Седмица на отворените врати” в Основно училище „Евлоги Георгиев” – град Дупница

  1. В цялото училище нямат нито една хубава голяма политико-географска карта на Света?! Защо? Едно време ги имаше в почти всеки кабинет и с любопитство учехме за Света около нас. Сега освен Европа друго няма, а не е така.

    • ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ химичката александрова ,КОЯТО Е ЗАМЕСНИК ДИРЕКТОРКА НЕ РАЗРЕШАВА НА ДЕЦАТА ДА СИ ОТВАРЯТ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ХИМИЯ ?! КАТО РАЗБРАХ ТОВА ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА ? НЕ БИЛИ ДОБРИ УЧЕБНИЦИТЕ ,КОИТО ТЕ СА ОДОБРИЛИ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПРЕПОРЪЧАЛИ НА ДЕЦАТА ! С НЕЙНИ ПИСАНИЦИ ПО 2 ФОРМУЛКИ РЕЗУЛТАТА Е ЦЕЛИ КЛАСОВЕ В ГРАД НА ФАРМАЦИЯТА С 3 КИ ? СРАМ ЗА ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРНИ УПРАВЛЯВАЩИ ТОВА ЗАПАДНАЛО ШКОЛО..А ДОГОДИНА ТАЗИ УРЕДЕНА НА ДЛЪЖНОСТТА СИ ХИМИЧКА ЩЕ СТАНЕ ДИРЕКТОР СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕТО НА ДОВЕЛАТА ДО ПАГУБНО ПОЛОЖЕНИЕ ДИРЕКТОРКА СЕГА ГИРГИНОВА !? ОСВЕН ТОВА ХИМИЧКАТА ПРЕПОДАВА МАТЕМАТИКА ПРЕДИ ВРЕМЕ БЕЗ ДА ВЛАДЕЕ МАЕРИАЛА И ДЕЦАТА И СЕ ПОДИГРАВАХА ,ЗАЩОТО ТЯ ПРЕПИСВАШЕ ОТ ЛИСТЧЕ НЕВЕРНИ ЗАДАЧИ ..ПАРАДОКСИ ,НО КЪДЕ СА НАДЗОРНИТЕ ЗВЕНА ЗА ДА ВИДЯТ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ??

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien