Столична дискотека щуря заедно с шампионите от „Марек Юнион-Ивкони“ (СНИМКИ)

Посетителите на една от най-култовите дискотеки в София пощуряха след появата на трикратните вече шампиони на България по волейбол. Играчите на "Марек Юнион-Ивкони" веднага след официалната вечеря дадена от клубния бос Ивайло Константинов отпрашиха за Студентски град, за да продължат да празнуват в елитната дискотека "Мегаденс". Купата бе с играчите и през цялата нощ бе на сепарето, където се бяха настанили играчите. Буквално след появата на шампионите, диджеят веднага реагира и от тонколоните се разля култовото "We are the champions" на Куин, за да продължи с "The Best" на Тина Търнър. Десетки бяха посетителите, които дойдоха да поздравят играчите и да се снимат с тях и купата. Красиви студентки пък наобиколиха играчите, като с тежката задача да раздават най-много автографи, да се фотографират и най-вече да уговарят "по кафенце" и размяна на телефони се падна на либерото Мартин Божилов и Венци Трифонов, тъй като повечето им съотборници бяха с гаджетата си и бяха "маркирани".

Почти всяка втора песен бе поздрав за шампионите от дошли да се веселят хора, които искренно се забавляваха с играчите. Над всички бе Трифонов, който заради неразбории около състезателните му права, не бе играл повече от 2 години, но дупнишкия клуб успя да го уреди с кански мъки и върне към любимият му спорт. Като изкустни танцори обаче се показаха другите двамата централни блокировачи на тима Борислав Апостолов и Мартин Иванов-Лешо. Вторият разпределител на тима и младежки национал Йордан Пеев също бе неудържим на дансинга и веднага привлече погледите на оркестъра.

"Заслужихме си всяка победа, всяка една точка. Ние сме най-великите, ние сме шампионите. Това е. Проумейте го. Мразете ни, обичайте ни, Марек е шампион за 3-и път", отсече вчера капитанът на тима Гьорги Гьоргиев, който отпътува за Струмица, където след седмица се включва в подготовката на националния отбор на Македония. "Благодаря, на всички които през тези 3 години искренно искаха да не става Марек шампион. Благодаря ви, наистина. И тази трета титла е въпреки вас.
Ако четеш това и не се радваш с мен, значи си от описаните. Но няма нищо. Победителите са за това – да бъдат обичани и мразени. Защото са истински победители!", написа на стената си пък Мартин Божилов, с очевиден адресат. Не е тайна, че малцина бяха тези, които желаеха нова титла на дупничани, докато мнозина стискаха палци "дупнишките селяни" да загубят.

zadupnitsa.com

marek12 marek1 marek2 marek3 marek4 marek5 marek6 marek7 marek8 marek9 marek10

Print Friendly

1 Коментар на Столична дискотека щуря заедно с шампионите от „Марек Юнион-Ивкони“ (СНИМКИ)

  1. фен на отбора // 15.04.2014 в 23:32 // Отговор

    Заслужихте си го момчета. Големи сте. Нека душманите ви умират сега от яд. САМО МАРЕК ОЛЕ 3 ПЪТИ ШАМПИОНИ СМЕ

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien