Снимат нов български филм в Бобов дол

 Бобов дол стана декор на нов български филм.

 Днес част от жителите на миньорския град с любопитство наблюдавха как екипът на новата филмове продукция „Сняг“ снима различни сцени.

 Снимачните площадки бяха разположени на две места – в близост до ВиК и около бобовдолския затвор, където и лишените от свобода гледаха с интерес случващото се.

 Сюжетът на филма „Сняг“ разкрива сложните взаимоотношения между двама братя, чиито пътища се разделят и събират по драматичен начин.

  Една от двете главни роли в продукцията е поверена на българския актьор Краси Доков. Другата роля ще бъде изиграна от известния украински актьор Володя Ямненко, който в момента се изявява и като водещ на телевизионно предаване в родината си.

 Сюжетът на филма разкрива сложните взаимоотношения между двама братя, чиито пътища се разделят и събират по драматичен начин.

 Основната идея, която е подсказана и от заглавието на филма е, че отношенията между хората в последно време са станали прекалено ледени и безчовечни.

 От екипа на продукцията разкриват, че студенината и отчуждението, които излъчва снегът, ще бъде неотменен елемент от филма и ще присъства буквално във всеки един кадър.

 Дали снегът ще е навалял по пътищата, къщите или в планината, или ще е на снимка със зимен пейзаж, която виси на стената, присъствието му винаги ще е осезаемо, допълват още от екипа на „Сняг“.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien