Сигнал: Пак боклуци и коне на детска площадка в жк „Бистрица“. Общината отново изпрати хора да чистят

Близо три седмици, след като от Община Дупница почистиха детските площадки в най-големия жилищен квартал на града „Бистрица“, отново част от тях са осеяни с боклуци. Наш читател е изпратил снимка, на която се вижда, че на площадката спокойно си пасе и кон. „Здравейте, искам да ви изпратя една снимка на детска площадка в ж.к. Бистрица на 2.10.2016 година, сутринта, където мърсотията и безстопанственото разхождане на животни е на лице. Там играят нашите деца.Боклуците от близкия кош са навсякъде, а конят се изходи точно пред пясъчника.Просто нямам думи!!!“ се пише в сигнала. Днес от Община Дупница отново изпратиха хора да почистват площадките в квартала. Според хората живеещи там едно от решенията е площадката да се огради, като по този начин ще се спре поне влизането на животни, като ще се ограничи и замърсяването. Припомняме, че предстои изпълнение на проект в жк „Бистрица“, който Община Дупница спечели за реконструкция на уличната мрежа, тротоарите, междублоковите пространства, съоръжения за игра на деца, спортни площадки и други на стойност 5 626 663,66 лева.

Ако искате да ни сигнализирате за различни проблеми, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

14448933_10207207110919319_5179782320046951540_n

Print Friendly

3 Коментари на Сигнал: Пак боклуци и коне на детска площадка в жк „Бистрица“. Общината отново изпрати хора да чистят

  1. Конят е оставил „автограф“, но той не пуши и не яде слънчоглед! Детските площадки са осеяни с фасове и люспи!

  2. Не се притеснявай по „проекта“ там ще се изгради паркинг. Детската площадка няма вече да я има.

  3. По повод пускането на коне из площадките в жк. Бистрица искам да кажа, че това не само е ежедневие, ами е по всяко време на деня и нощта. По цяла нощ конете се разхождат между блоковете, и оставете, че драскат колите на хората, но и може да уплашат и човек, да не говорим, че може да го блъснеш с колата. Този проблем трябва възможно най-бързо да бъде решен, не мисля, че това нещо е нормално. Всички знаем, че конете са на хора от село Бистрица, те постоянно обикалят с колите си около конете.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien