Шест са жертвите на мистериозните серийни убийства в Ставрополският край

Мистериозните убийства в Ставропол са обединени в едно дело. Шесте убийства са извършени в различни райони, но имат един и същи почерк. Всички са застреляни в автомобилите си с пистолет Макаров и с изстрел в главата. До два от автомобилите са открити самоделни взривни устройства. Двама от убитите са работили като таксиметрови шофьори друг е работил в мебелна фабрика има и безработен. По предварителни данни извършителите са трима. Съставен е фоторобот на един от тях. Дори агенция LaifeNews разпространи и снимки на тримата предполагаеми престъпници. Те са жители на село Световодские.download (5) o_876811 o_876812562

Версиите по които работи следствието са няколко. На място са пристигнали екипи от Москва. Предприети са засилени проверки по пътищата. 

Ставрополският регион е субект от Руската федерация и влиза в състава на Северо-Кавказкия Федерален окръг. Административен център е град Ставропол. Той се намира на близо 600 км от Волгоград, където станаха два атентата в края на миналата година и на 479 км от Сочи където на 7 февруари ще бъдат открити Зимните Олимпийски Игри. На този етап в някои руски медии не се спряга версията за атентат в Ставропол, а по скоро за дело на психопати. Други медии пък са на мнение, че точно предстоящата Олимпиада е целта и сриването на имиджа на Русия.

снимки : Россия 1 

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien