ШАНС ЗА РАБОТА! Заводът на Тева в Дупница обяви стажантската си програма и свободни работни места

Най-големият работодател в региона – Тева, обяви за поредна година своята стажантска програма за завода си в Дупница. Фармацевтичният гигант е един от първите в страната, който стартира с такива кампании преди повече от 15 години. Стажантските програми дават отлична възможност на завършващите да придобият опит, който да им помогне в намирането на постоянна работа след завършване.
Кампанията по набиране на кандидати е до 23 май тази година.
Продължителността на стажа е между 2 и 6 месеца, като осигурява срочен трудов договор и месечно възнаграждение, като най-изявените ще получат и предложение за продължаване работата в завода и след това. Кандидатите трябва да са завършващи предпоследен или последен курс на бакалавърски или магистърски програми и да имат желание да се учат и развиват.
Компанията предлага обучение и придобиване на реален опит в различни направления на фармацевтичния бизнес с висококвалифицирани ментори, участие в актуални проекти и в разрешаване на работни казуси. Опциите по екипи са за лаборатории, инженеринг и поддръжка, регистрационна документация, системи и осигуряване на качеството, производство, наука, производство и технологии.
Кандидатстването става по електронен път, като се приложат – CV, мотивационно писмо и документ, удостоверяващ студентския статус на emili.saparevska01@teva.bg или чрез jobs.bg
Повече информация, кандидатите могат да получат на 0701 5 84 56 и 5 84 55.
В момента тече кампания по набиране служители и за постоянна работа в завода на различни позиции. Повече информация, желаещите могат да получат на 0889 428 563 или на горепосочените телефони.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien