Сериозна конкуренция за рехабилитацията на улиците в Дупница и по селата, отвориха офертите днес

Комисия с председател зам.кметът по икономическите въпроси в Община Дупница Олга Китанова отвори днес в открито заседание ценовите оферти на фирмите участващи в процедурата по рехабилитация на уличната мрежа. От подадените 6 фирми, не бе допусната до този етап офертата на "ДЛВ" ЕООД-Перник.
IMG_2320Три са позициите за рехабилитация – първа позиция включваща вътрешно-градската улична мрежа, втора позиция е за улиците по селата и трета позиция – четвъртокласната пътна мрежа.
За ремонт на вътрешната мрежа в града се получиха следните ценови предложения – "Автомагистрали-Хемус" АД-София със 188 388,50 лв, "Инфракорект Строй" ЕООД-Перник със 188 891 лева и "Пиринстройинженеринг" ЕАД-Благоевград с 202 078 лева. За улиците по селата "Автомагистрали-Хемус" е с предложение от 74 173,13 лева и "КСВ
Цените бяха отворени в присъствието на фирмени представители.

Цените бяха отворени в присъствието на фирмени представители.

Инженеринг" ООД-Самоков със 74 771 лева. За ремонт на четвъртокласната пътна мрежа, отново бяха две оферти – "Автомагистрали Хемус" с 82 620,78 лева и "Меридиан" ЕООД-Дупница с 82 240,76 лева.
Комисията ще обяви победителите за трите позиции, след което ще предложи на кмета на община Дупница инж.Методи Чимев сключването на договори с тях за стартиране на заложените дейности.
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien