Сапарева баня се рекламира в Черноморския туристически форум

Община Сапарева баня се рекламира в 10-ия юбилеен Черноморски туристически форум, който се провежда във Варна в дните 27 – 29 септември. Тази година форумът е на тема "Местната идентичност и глобалният туризъм". Събитието традиционно се организира от Община Варна, Министерство на туризма и Варненска туристическа камара.

3Курортната община участва във форума и трите дни, рекламирайки се с изложбен информационен щанд и собствени рекламни материали. Представител на Сапарева баня е Милен Колев – старши специалист "Търговия и туризъм" в общинската администрация. "Участието във форума дава възможност за срещи с представители на туристическия бизнес, посолства, висши училища, неправителствени и други организации. Във фокуса на тазгодишната тема е предвидено да се дискутират важни въпроси за запазване на местната идентичност в контекста на глобалния туризъм", коментира Колев. Той допълни, че малката планинска община се включва за втора поред година в Черноморския форум.

По време на събитието гости от страната и чужбина да изнесат доклади и презентации пред участниците. Те от своя страна ще имат възможност да споделят добри практики и да поставят вълнуващите ги въпроси.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван




WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien