Само за 3 дни се напълни „Сърцето“ за капачки в Дупница

За по-малко от 72 часа, новопоставеното "Сърце" за капачки в центъра на Дупница бе изпълнено. Един от инициаторите за поставянето му Юлиан Бараков, вчера изпразни със задоволство металното съоръжение. Националната кампания със събиране на пластмасови капачки за закупуването на кувьози за болници в България набира все по-голяма популярност. "Дупничани са много активни в тази кампания, което може само да ни радва. Само от "Сърцето" извадихме над 5 чувала, а отделно имаме събрани още. Всяка предадена капачка, на практика ще спаси едно бебе в бъдеще, затова апелът ми е – не спирайте да събирате", коментира Бараков.

photo_2019-08-06_10-39-10"Разговаряхме с прокуристката на общинската болница г-жа Мария Иванова да включи болничното заведение, за да имаме след време и в Дупница кувьоз, който е осигурен от кампанията. Въпросът за събиране на капачки, не е толкова до финансовото изражение, а до самата идея, до чистите намерения и най-вече обединяването на всички хора от най-малка възраст в една обща кауза", лаконичен бе директорът на ЦОП Димитър Шопов, който е другият инициатор за "Сърцето" на пл.Свобода.

 

Print Friendly

1 Коментар на Само за 3 дни се напълни „Сърцето“ за капачки в Дупница

  1. Антоанета Илиева // 06.08.2019 в 13:32 // Отговор

    „Капката дълбае камъка.“ С усилията на много обикновени хора вече няколко кампании се постигат забележителни резултати. Гордея се, че и жителите на Дупница дават своя принос за това.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien