Съдия от Дупница с престижен наряд за европейска квалификация

Елитният български рефер Симеон Иванов получи изключително престижен наряд за европейска квалификация през месец май. От 9-и до 11-и май в македонския град Струмица ще се проведе волейболната квалификация от 1-и кръг с участието на домакините, Швеция, Азербейджан и Грузия. Иванов, който преди 2 години стана международен съдия получи наряда от Европейската конфедерация и ще ръководи битките заедно с неговите колеги – Александър Петрович (Сърбия), Крумомил Ведрис (Хърватска) и Слободан Ковачевич (Черна гора). На практика, той ще ръководи поне един двубой с участието на капитана на дупничани Гьорги Гьоргиев, който ще защитава цветовете на Македония.

simo-ivanovСамо през тази година, Иванов има 8 международни прояви и след отличното си представяне получава все по-често доверието на ервопейската централа. Той бе 4-и съдия и по време на участието на "Марек Юнион-Ивкони" в Шампионска лига при последната изява на дупничани в най-силния клубен турнир на Европа.

36-годишният дипломиран химик бе част от съдийския апарат, който ръководи европейската квалификация за девойки в Самоков, приключила в събота. Освен него, родната федерация гласува пълно доверие и на други 3-ма от дупнишката колегия – Радослав Димитров, Светослав Радуловски и Калоян Костадинов.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien