С „Помияр“, „…ще ти излязат през задника“ и… вижте писмото със заплахи към шефа на болницата в Дупница

Нелицеприятен текст, изпълнен със заплахи и обиди съдържа анонимното писмо до вр.и.д. Управител на Общинската болница в Дупница – доц.д-р.Димитър Недин. Както вече писахме, той получи анонимно писмо, което бе оставено на чистачките на автомобила му в петък. Вторник е последният ден от срока за подаване на документи за Управител на МБАЛ "Св.Иван Рилски", а доц.Недин макар да отрича, че ще се кандидатира, не е изключено все пак да подаде документи.

Вижте снимка на писмото и какво пише в него:

zadupnitsa-pismo

Print Friendly

5 Коментари на С „Помияр“, „…ще ти излязат през задника“ и… вижте писмото със заплахи към шефа на болницата в Дупница

  1. Това е дело на Коце циганина и бялата мафия на Ени дръж се недин

  2. Те имат далавера да седи болницата,но стилът е на онзи новоизпечения фалшификатор с дипломите

  3. само хората на лефтеров стоят за това това е техния мръсен начин другите нямат смелост да плашат и да направят такова нещо

  4. С О К О Л Е Т О

  5. Има компетентни органи за тази работа, какво ни занимават с тези махленски истории. Недин вземи се в ръце и целесъобразно използвай милиона и спаси болницата!? Там е най-доброто детско отделение с лекари като д-р Ангелова и д-р Кьосева,които ги е все още еня за нашите деца.Поне това спокойствие ни оставете,че лекуват децата ни адекватно. Според мен вниманието умишлено се измества от болницата и нейното състояние и ни занимават с клюки, като тези пред блоковете на пейките.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien