С 42-ма първолаци ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница откри учебната година (СНИМКИ)

С малко цветя и много усмивки бе даден стартът на новата учебна година в ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница. По-голямата част от родителите и децата се включиха в кампанията „Без цветя на първия учебен ден“, инициирана от ОУ „Св.Климент Охридски“ за събиране на средства за пострадалите при наводненията по южното черноморие.
42 деца прекрачиха училищния праг за първи път. Гост на тържеството бе кметът на община Дупница инж.Методи Чимев, който пожела попътен вятър на учениците, колективът на учебното заведение и се обърна и към родителите: „Бъдете спокойни за своите деца. Те са поверени в ръцете на изключителни професионалисти и личности, които наистина ще дадат онези знания и умения, които са нужни в живота. Подкрепяйте ги и бъдете винаги до тях. Вярвайте в учителите, вярвайте в децата си, вярвайте, че те ще получат най-доброто“, каза в част от словото си инж.Чимев.
Директорът на училището Тодор Петков отправи своите поздравления към възпитаниците на школото, учителския състав и родители и благодари на общинското ръководство за помощта, която са получавали през всички години.
С издигане на националното знаме и традиционен водосвет бе даден стартът на учебната година.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien