Руски учени изтрещяха, Ванга имала сонар в главата

Руски учени обявиха най-голямата глупост свързана с българския феномен Ванга и на практика накараха мнозина да се запитат: "Тези нормални ли са". Според учените, петричката пророчица е имала… сонар в главата си, благодарение на който е правила предсказания. Това откриха съвсем скоро руски учени, пише "Ретро", цитирани от пик.бг. Те са провели редица изследвания, които са стигнали до категоричния извод. Академик Юрий Негрибецкий си обяснява дори прословутата бучка захар. Пророчицата караше всеки, който отива при нея, да носи със себе си кубче бяла захар, отлежало под възглавницата му една нощ.

Според академика от кристалите по-лесно се извлича информация, но това е нещо, което умеят изключително малък процент от хората. Академикът е убеден, че т. нар. сонар в главата на Ванга е онова, което наричане "шесто чувство", но развито до невиждани висини.

Леля Ванга разказваше, че общува с духовете на мъртъвците – нещо невъзможно за останалите. Но дори тези разговори са произхождали от сонара в нейния ум. Той непрекъснато е търсел информация и източниците са били всякакви – дори от неживия свят.

Иначе фактите за нашия живот се намират в ноосферата, категорични са руските учени.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien