Ремонтите в детската градина в Бистрица и по ул.“Метоха“ продължават с пълна сила

Продължават ремонтните дейности в детската градина в село Бистрица, където ще бъде открита още една яслена група от началото на учебната година. Кметът на Общината инж.Методи Чимев, заместникът му Крум Милев и директорът на дирекция "Строителство" инж.Серьожа Котев направиха проверка заедно с кмета на селото photo_2019-08-29_15-37-19 (2)Кирил Огненски. Както е известно, заради огромния наплив от родители от града и селото да изпращат своите деца (над 30 са заявленията) в детското заведение, се наложи инж.Чимев да възложи мигновено стартиране на ремонти на няколко помещения, които да приемат децата – мокри помещения, всекидневна, спална стая, коридори… В рамките на една учебна година, в детската градина на селото се отварят две нови групи.
photo_2019-08-29_15-37-33Кметският екип направи проверка и на ремонтните дейности по ул."Метоха", която в момента се рехабилитира изцяло. Подземната инфраструктура е подменена, а в следващите дни ще стартират и надземните дейности свързани с изграждането на тротоари и асфалтиране на улицата. Отсечката е от голямо значение за облекчаване трафика на МПС-та, тъй като ще поеме движението по направлението кв.Бешика – Горна махала през Градска градина. Идното лято е предвидено подмяна на подземната инфраструктура и надземната на свързващата отсечка "Метоха" – "Кокиче".
photo_2019-08-29_15-37-18
Print Friendly

1 Коментар на Ремонтите в детската градина в Бистрица и по ул.“Метоха“ продължават с пълна сила

  1. По ул. Метоха работят 2ма мургави младежи. Заради проверката бяха докарали още 4ма. Гледам ги от прозореца как „работят“. Фалш. Кого лъжат… Много не качествено и много посредствено. А догодина щели другите 200метра да ремонтират. Ама няма да сте кмет тогава и няма да ни лъжете повече!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien