РЕАКЦИЯ ЗА ЧАСОВЕ! Община Дупница предупреди голяма търговска верига за банера й

От Община Дупница реагираха светкавично на читателския сигнал за рекламен банер на голяма търговска верига, който създава предпоставки за ПТП-та. За проблемът информирахме вчера и часове след публикацията последва проверка на отдел "Транспорт" към Община Дупница, които констатираха за истинността на сигнала. "Веднага lidlразговаряхме с представители на веригата и ги уведомихме, че трябва да вземат съответните мерки съгласно нашите изисквания. Имат и писмо от кмета на Общината г-н Чимев да предприемат незабавни действия", обясни новият началник на отдела Александър Паризов. Той представи и писмото до търговската верига, което е изпратено вчера.

Какъв бе читателския сигнал и проблемът, четете ТУК

Print Friendly

2 Коментари на РЕАКЦИЯ ЗА ЧАСОВЕ! Община Дупница предупреди голяма търговска верига за банера й

  1. Абе каква реакция бе толкова много сте се навели,на кмета,че сте направо смешни.Защо нему зададете въпроса какво направи с поставянето на анти-паркинг колчетата,какво става неработещите и амортезирани светофарни уредби,какво направи с пътните знаци,които са амортизирани и на не достатъчна височина.Задаите му тези неудобни за него въпроси,а не се навеждаите толкова много,на кмета защото после след изправянето много боли.

  2. „Община Дупница предупреди голяма търговска верига за банера си“ – това означава за банера на общината, трябва да е „Община Дупница предупреди голяма търговска верига за банера й“. Трябва да се преговорят възвратните лични и възвратните притежателни местоимения!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien