„Разкостиха“ Транспортна болница в Дупница, край на мръзненето през зимата

Ремонтните дейности по осигуряване отоплението на общинската болница (сградата на бившата Транспортна болница) вървят с пълна сила. Както е известно, Община Дупница успя да осигури финансиране по т.нар. Норвежка програма за оборудване на детските градини и училищата, както и за общинската болница за отопление на газ. Работници на фирма "Нивел Строй", които спечелиха поръчката "разкостиха" болничното заведение.

Припомняме, че кметът на Общината инж.Методи Чимев обеща всички ремонти свързани с тези дейности ще приключат до началото на учебната година – 15 септемри, за да не се нарушава учебния процес. В болницата пък не е тайна, че централно отопление не е имало повече от 15 години и пациентите се грееха на подвижни електрически печки. След неколкогодишно ходене по мъките, най-накрая кметският екип успя да осигури финансиране и ремотните дейности се вече извършват.

2 3

Print Friendly

3 Коментари на „Разкостиха“ Транспортна болница в Дупница, край на мръзненето през зимата

 1. Валентин Печев // 25.07.2016 в 18:36 // Отговор

  Похвално за усилията полагани за условията в болницата☺ Най-добрите специалисти са там но да работят на печки или на студено не бе нормално. А пациентите трябваше 20 години да оцеляваме в тези температури, на които и белите мечки биха се затруднили.Сега да направят изолация, да ремонтират вътре и ще стане 6

 2. куцо пиле // 27.07.2016 в 6:20 // Отговор

  На общината не и е нужно да притежава болница
  Това се подържа само за да се изпишат едни средства
  Общината трябва да се отърве/продаде тази болница
  За да не се налага да прави инвестиций за 3 милиона
  И без друго е задлъжняла с много
  Защо се задълбава още и още в кредити ?

 3. Не знам за обстановката,но отношението лекар-пациент е таково както владетел-роб.Имаш ли нужда от тях в кърпа си им вързан,или по-скоро трябва да си развържеш кесията.Гледат те и се държът с теб все едно си им под нивото и си отишъл при тях некъпан,вмирисан да им искаш пари.Отидох само за преглед на гърдите (със съмнение за пневмония)а излязох с диагнозата „тъпанарка“ и дуите „ако ми се помолиш“.Унижението беше пълно.Плащаш си за осигуровки,за да може лекари със слушалки на вратовете да се перчат и да не желаят да отделят 5 мин.от времето си за преглед,а с охота отделиха 15мин.да ме нагрубяват.Намериха на кого-на 25-годишно момиче.Можеше да съм нечия дъщеря или внучка,но парите преди клетвата.Съжалявам,че позволих тези мизерни душици да се подиграят така с мен и съжалявам за любезното си отношение към тях.По документи-интелекти,но по упражнение на професия-скъперни доценти!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien