Кметът на Дупница решава проблема с паркирането при гробищата

 Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев изпрати комисия начело със заместник-кмета Крум Милев, началника на строителния отдел инж. Иван Бельов и служители от „Общинска собственост“ да направят оглед на терена на гробищния парк.

 Причината е поставения пред кмета въпрос от председателя на групата общински съветници от ГЕРБ – Емил Панчев за разрешаване проблема с паркирането в района.

„Г-н Чимев иска до месец най-късно да сме предложили вариант. Наистина проблемът е сериозен от години и по една или друга причина не е разрешаван досега. Ще успеем да намерим решение, което да улесни хората с изграждането на места за паркиране. Със собственици на някои от имотите в района ще разговаряме по какъв начин можем да придобием, за да се изгради огромен паркинг. Иначе сме намерили вариант да изградим около 40 паркоместа, но основната цел ще е да разрешим генерално проблема“, обясни Бельов.

 От Общината приключват с цялостното почистване на гробищния парк за Задушница. Чимев е разпоредил на ВиК-Дупница да бъде направена проверка на чешмите в района, заради сигнали, че не работели.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Кметът на Дупница решава проблема с паркирането при гробищата

  1. Любомир Дойчинов // 20.02.2014 в 12:29 // Отговор

    Очаквам с нетърпение всички неграмотни „журналисти“ с онлайн „вестници“ да спрат да пишат неграмотни статии.
    Тогава аз бих казал РАЗГЕЛЕ!…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien