Началникът на полицията в Бобов дол Румен Сираков излезе в пенсия

 Досегашният шеф на бобовдолската полиция Румен Сираков излезе в пенсия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Румен Сираков се пенсионира с  Почетен знак  на МВР II степен.

Високото отличие от ръководството на МВР му бе връчено от директора на ОДМВР – Кюстендил, комисар Елиан Стамболийски. Той благодари на главен инспектор Румен Сираков за достойнството и професионализма,  с които всеотдайно е работил 22 години в системата на МВР – бил е криминалист, началник на „Човешки ресурси“ и началник на РУП Бобов дол.

„Господин Сираков, уверен съм, че през годините в МВР сте се радвал на уважението и благодарността както на колегите, така и на това на гражданите. Тези ви качества са оценявани и с наградите, които сте получавал за работата си,  желая ви от името на колегите и от мое име да сте здрав, да успявате в личните предизвикателства и да не губите тръпката да продължим да си сътрудничим“, пожела комисар Стамболийски.

Първоначално излезе информация, че работещият в Икономическа полиция към РУП Бобов дол Радослав Янков ще бъде новият началник на местната полиция.

Малко по-късно обаче от пресцентъра на МВР съобщиха, че до назначаването на нов шеф длъжността началник на РУП Бобов дол  временно ще изпълнява началникът на  група „Криминална полиция“, главен инспектор Сергей Еленков.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien