Продават част от общежитията на пазара, „паяк“ започва да вършее из Дупница

Община Дупница ще продаде част от общежитията, които досега бяха част от Общинско предприятие "Пазари" и се стопанисваха от Управителя Лора Василева. "Преди 2 месеца стана прехвърлянето и то е вече изцяло на Община Дупница. Предвидили сме апартаментите от единия вход да бъдат продадени, а тези в другия вход да използваме за настаняване на нуждаещи се. Вече има заявен интерес към апартаментите за продажба и входирани 3 заявления за покупка", обясни зам.кметът Олга Китанова.
Тя разкри още, че вече се действа и по осигуряването на "паяк" за друго общинско предприятие "Паркинги и гаражи". "Идеята ни е да вземем такова под наем за месец или най-много два, за да видим резултатите от това. Има обособено място за наказателен паркинг. Задачата е възложена на Управителя Радостина Велинова, която е ангажирана по движението. Оферта е поискана от "Градска мобилност" – София за такъв репатриращ автомобил и очакваме резултат", допълни Китанова. С "паяка" ще има и служител на КАТ, както изисква законът при подобен вид репатриращи автомобили. Това е част от борбата с неправилното паркиране, каквото се среща на всяка крачка в града.

Print Friendly

2 Коментари на Продават част от общежитията на пазара, „паяк“ започва да вършее из Дупница

  1. За кой общежития става на въпрос? Къде се намират те? И как да се свържем за да можем да закупим апартамент?

  2. Още една препатила // 14.06.2016 в 22:59 // Отговор

    Паяци,мухи.За кого?Да натоварят един ТИР със скоби,няма да им стигне за ден.Само,че да се слагат на ред. Не първо да проверяват,чия е колата,после да я подминават.Пеша не може човек да се прибере,камо ли дете да води или с количка да вози.Срамота за града.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien