ПРИЗНАНИЕ! Фирма в Дупница получи приза „Работодател на годината 2019“

13 компании от цялата страна бяха наградени от Агенцията по заетостта по време на 16-ата годишна церемония „Работодател на годината”. Церемонията се състоя снощи в София. Един от призовете отиде в работодател от Дупница- холандската компания "Степс Фуутсокс Юръп", която откри клон в града през 2018 година. Наградата е в категорията „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар”.

Към момента в компанията работят 140 служители от града и околните села и се занимават с опаковане на чорапи. На връчването на наградата присъстваше мениджър производство Красимира Капланова и директорът на Агенцията по заетостта – Дупница Наташа Илиева.

В награждаването участие взеха заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, заместник-министрите на труда и социалната политика, както и председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика към Народното събрание Хасан Адемов.

Холандската компания в момента продължава ремонтите и разширяване на своя база на Яхиновско шосе, за да предостави още по-добри условия за служителите си и разширяване на дейността.

Ремонтни дейности текат в новата база на компанията на Яхиновско шосе.

Ремонтни дейности текат в новата база на компанията на Яхиновско шосе.

Всички наградени.

Всички наградени.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien