Представят комедията „Не всеки крадец е мошеник” на дупнишка сцена

Комедията "Не всеки крадец е мошеник " от Дарио Фо на Театрално-музикален център – Кърджали ще бъде на дупнишка сцена на 1 декември от 19.00 часа.

Режисьор на постановката е Андрей Калудов, а в ролите дупничани ще видят актьорите Елица Данаилова, Месуре Тахир, Адриана Кънчева, Радослав Арнаудов, Валентин Кашъмов, Якуб Якуб и със специалното участие на Васил Драганов

Нощ, небето раздирано от светкавици, вали проливен дъжд. В богаташка къща се промъква Крадеца. И всичко щеше да завърши бързо и просто, ако в този момент собственикът на къщата не беше решил да изневери и да преживее среднощно приключение с красива и своенравна жена. От тук нататък се завързва сложна и смешна история, в която изневерите се редуват, недоразуменията поставят героите в изумителни смешни ситуации. Лъжата, лицемерието, предадената съпружеска вярност се трупат едно след друго, за да завършат картината на едно общество, в което най-почетния човек се оказва професионалният крадец. От пиесата блика хумор и ирония, изненадващи ситуации и мъдри прозрения.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien