Предсказанията на Ванга, Дънов, Нострадамус и сие за 2014

Какво казват великите пророци на за новата 2014-а? Чака ли ни Трета световна война, земетръси, болести, или пък ще навлезем в епохата на благоденствието?

ВАНГА

Непознати досега за света пророчества на Ванга бяха съобщени по руското информационно радио "Украйна", базирано в Киев. Те са част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди смъртта й в Петрич.

 Сензационното е, че виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 г. Предсказанията са общо три. "Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година.

 Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро. Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете". Дали въпросната болест ще удари само нашата страна, или цялото човечество, не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

ПЕТЪР ДЪНОВ

„Гърция ще „потъне” през 2014 г. и този крах на съседката ни ще донесе благоденствие на България”, предрича Учителя Петър Дънов. Според него силно земетресение ще разтърси Елада, което ще предизвика крах. Тектоничните размествания са следствие на негативните мисли на хората. Протестите в съседната ни държава и финансовият крах вероятно са само начало на потъмняването на аурата на страната.

Според Дънов фиаското на Гърция идва паралелно с процъфтяване на България – и като стабилитет, и като финансова стабилност. "2014 г. е времето за Ренесанса на българите", отсича Дънов, а предсказанието му идва с книгата "Сбъднати пророчества".

АЛЕНА

 2014 е годината на Нептун е тя е шансът ни да се измъкнем от кризата. Ако не си оправим кашите през 2014 г., ще си носим последствията 9 години. Това заяви астроложката Алена по bTV. Тя предрече, че ако ще има оставка, тя ще е през февруари.

"Едни избори през май могат да са толкова трудни, колкото и през 2013 г.", добави Алена. По думите й 2014 година ще носи както положителни, така и отрицателни вибрации като планетарни аспекти, както за зодиакалните знаци, така и за хороскопа на България.

 "Ако протестите не приключат и ако трябва хората в центъра непрекъснато да вадим лични карти, ще изпаднем в депресия. През 2014 г. Нептун изисква политическа отговорност. Протестиращите трябва да са наясно какво искат, протестите стават безсмислени. Или искаме нещо, или не го искаме. В правителството има прекалено много хора в опозиция с духовното, което означава носталгия по една власт, която е била и няма как да се върне. Не е непреодолимо, но трябва много воля и отговорност", каза още тя. „Негативното в годината се свежда до прекалено много „ако". От всеки един от нас ще зависи каква ще е годината. 2014 е година на Нептун, на духовността, на човеколюбието и дава безкрайно много възможности. Може да ни изненада. Хората, които до момента не са били на мястото си, ако не успеят да открият причината в себе си в първите месеци на годината, могат да изпаднат в депресия, която може да продължи цели 9 години", каза Алена.

НОСТРАДАМУС

Изскочиха и неизвестния откровения на Нострадамус за бъдещето. Наскоро украинският инженер Александър Лазарев съобщи, че е дешифрирал всички куплети на Нострадамус.

Ето част от най-интересните прогнози на гениалния астролог.

През 2014 г ще има покушение срещу четирима министър – председатели. Пак тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за Трета световна война, която ще започне през ноември 2014-а и ще завърши през октомври 2024-а.

Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после-химически, накрая-ядрени. Радиоактовните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г

АСТРА ЛУНА

Силен трус през юни в Кресна, две поредни изборни кампании, два атентата срещу политик и олигарх – единият успешен, адска жега през лятото… Това са част от шокиращите предсказания на една от най-известните български астроложки Астра Луна за следващата 2014 година.

 Астра Луна е позната на широката публика с повече от десет книги на тема астрология, хороскопи и магии. Сред тях и бестселърите "Ритуали за късмет", "Билки против уроки" и "Ръката предсказва".

 "Нищо добро, за съжаление не мога да кажа за месеците, които идват. Ще ни сполети земетръс през юни, земята край Кресна ще се разклати сериозно, така, както не сме свикнали. Ще го усетят и в Гърция, чак до Солун. Добре е хората и властите там да се подготвят, защото бедствието предстои. Виждам разрушени къщи, страдание…

 Неспокойно ще е и в политиката. Изборите през май няма да успешни, ще има улични брожения, повечето партии няма да ги признаят. Ще има още едни избори през септември. Но едва ли ще се свърши с това, защото властта ще е постоянно нестабилна, ще има поне две нови правителства.

 Виждам и кръв покрай един известен олигарх. Ще падне на площад, пред много хора. Ще посегнат и на известен политик, като двете престъпления ги виждам свързани. Единият няма да оцелее."

Автор:пик.бг

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien