Предлагат Георги Зарев за Управител на „Дупница транс“

Георги Зарев ще бъде предложен от комисията по избор на Управител на общинското дружество "Дупница транс" на ОбС за утвърждаване. Това стана ясно след проведения конкурс в Кръглата зала на Община Дупница. Комисията бе съставена от общински съветници, както и експерти от администрацията, а кандидатите за

Двамата кандидати.

Двамата кандидати.

участие бяха 3-ма – Антон Христов, Георги Зарев и Гергана Михайлова. Комисията изчака 15 минути от обявения час 11 часа, след което отвори документите в присъствието на журналисти, както и на двамата кандидати Зарев и Михайлова. Третият кандидат не се яви и документите му не бяха разглеждани. "И двамата кандидати имаха документи съгласно изискванията за позицията и отговаряха на критериите. Запознахме се със стратегиите им за развитие на дружеството за следващите 3 години, след което проведохме и събеседване. С минимална разлика, по-добра оценка получи Георги Зарев и той ще бъде предложен на следващото заседание на ОбС за утвърждаване", обясни председателят на комисията Йордан Йорданов.

Както е известно, "Дупница транс" е общинското дружество, което ще поеме обслужването на новата автобусна линия 5 в града, като за целта се закупуват нови автобуси, изгражда ремонтна база, нови автобуси спирки с електронно разписание по тях като част от мащабния проект "Интегриран градски транспорт".

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien