Предизвикалият култовата реплика: „Коцка, в политиката не става само с ядене, трябва и акъл“ също кандидат за кмет на Дупница

Няма нищо по-хубаво на този свят от сбъднатите мечти. Днес една мечта се сбъдна. Ко.Ко. бе обявен като кандидат за кмет на Дупница. Това стана ясно по време на диспута организиран от КНСБ в залата на общинска администрация. Тодорка Дамянова го обяви като кандидат от ОДБ СДС (ОДБ и Съюз на Десните Сили). Хората казват, човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А явно той има много мечти.

Това е прототипът на култовата фраза изречена в Общински съвет – Дупница „Коцка, в политиката не става само с ядене, трябва и акъл. Защото много хора, а ти успешно се опитваш, така съветвам те да не се опитваш повече да го правиш да се катериш по гърба на БСП,айде на мен няма проблеми“, заяви Първан Дангов на 29 ноември 2013 година.

Print Friendly

3 Коментари на Предизвикалият култовата реплика: „Коцка, в политиката не става само с ядене, трябва и акъл“ също кандидат за кмет на Дупница

  1. Жив и здрав да е. Поне ще е шоу с него. Голем и физически и духовито дано пак е съветник.

  2. КоКО е един политически палячо нека влезе пак да ни прави смях! Може да издигне за съветник и другия Коко лудия му слуга!

  3. Води си го у вас да те весели. На нас смешници не ни трябват.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien