ПОДИГРАВКА! Централата на БСП се изгаври с членската си маса в Кюстендилска област

Като гавра с членската си маса може да бъде определено решението на централата на БСП да пусне "парашутист" за водач на листата в Кюстендилска област. Червените решиха да сложат Валери Жаблянов за номер 1 и да му подсигурят място и в новия парламент. Роденият в радомирското село Друган другар, може да е и много силна личност, ама да на намериш водач из между 130 000 население област си е обидно. Обидно е за всички онези хора, правили номинации, обидно е за хилядите гласуващи за партията в Дупница, Кюстендил, Бобов дол, Кочериново, Рила, Бобошево, обидно е за самите местни структури.

В събота обаче, Корнелия Нинова и компания с това си решение, буквално казаха в очите на всичките си членове в областта: Вашето мнение не е важно за нас. Вие сте само стадо и ние ще ви посочваме овчаря.

Досегашният депутат от Сливен, сега ще бъде от Кюстендилска област. Нещо повече. Досега водещите партии винаги са поставяли за водач човек от областните центрове и макар д-р Иван Ибришимов да бе най-спряган и най-желан от членовете на БСП за водач, сега той ще бъде втори или трети. А с оглед на сегашната политическа конюктура и едва 4-те депутатски места в областта, то втори депутат от БСП изглежда повече от "Мисия невъзможна".

И ако структурата на партията в Кюстендилско дърпаше чергата към себе си, то тази в Дупница по обясними причини дърпаше към себе си. Накрая нито Каракашки, нито д-р Ибришимов, нито никой от региона. А не е тайна, че един депутат какъвто и да е като политическа украска все пак се опитва да помогне с нещичко поне на града си, региона или хората, които са го избрали. А сега тази работа заприлича като на онази с Бат Сали.

Да не се чудят от "червената" централа след месец и половина, когато собствените им членове в областта им покажат червен картон. Защото предателството не се прощава. Особено, когато е от свои. А БСП направиха точно това – предадоха своите в областта.

Print Friendly

6 Коментари на ПОДИГРАВКА! Централата на БСП се изгаври с членската си маса в Кюстендилска област

 1. Много елементарна и псевдо обективна статиика на един доста не обективен сайт.

 2. Ем.Костадинова // 13.02.2017 в 14:02 // Отговор

  А дали не е така.Иван заслужаваше да бъде водач а не спуснат анонимник.От 8 общини 6 сме го издигнали д-р Ибришимов,а това съобразяване ли е с нашата воля.Виж какво е казал и Георги Пехливански в Струма днес,защото това е мението на повечето от нас.Няма да позволим да ни налагат дикаторски кандидати и очаквай реакция от дупнишката ни организация,защото няма да го позволим това безочие.

 3. лично мнение // 13.02.2017 в 14:12 // Отговор

  Фактите са това. На партиите не им пука за населението по места, а си спускат техните храненици. Хората са важни само по изборите и то като БЮЛЕТИНА. Аз лично ще гласувам за тази партия която има дупничанин на чело. И призовавам така да направят всички. Стига гласуване за партии, гласувайте за дупничанин с преференции с каквото може. Писна ми от кюстендилски олигофрени и недоклепани анонимници. Не ме вълнуват партиите всички са еднакви крАДЦИ но искам дупничани да спечелиме

 4. Статистик // 13.02.2017 в 15:02 // Отговор

  Ванчу не го ли биха като маче от дирек ГЕРП преди една година. Биха го с 4000 гласа разлика. Тука в града не го искат той иска да представлява цяла област.

 5. НЕ на комунизма // 13.02.2017 в 20:58 // Отговор

  Ако знаят какво ги чака червените хмери на 26 март, ще се откажат!

 6. евала „статистик“…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien