„Паякът“ в Дупница вдигна „оборотите“, прибира повече коли. Вижте къде са местата с приоритет.

Репатриращият автомобил – "паяк" в Дупница от ден на ден вдига все повече коли. Той започна работа в понеделник, като в първият си работен ден „паякът“ прибра 11-автомобила. Вчера и днес той закачи общо 27. Част от тях отново бяха освободени още при вдигането срещу глоба от 30 лева, но за разлика от първия ден, през следващите два повечето коли бяха закарани на наказателния паркинг, който се намира в двора на бившият Учителски институт. Не липсваха и сигнали от собственици, че автомобилите са им откраднати, но те са били насочвани от служители на полицията към наказателния паркинг. Увеличава се и броят на конфликтите с екипа обслужващ репатриращият автомобил. Служителите заявиха, че през първия ден само една дама е вдигнала скандал, докато вчера и днес повече хора са били изнервени, като е имало и иск за нанесени щети върху вдигнат автомобил, но той се е оказал неоснователен. Репатриращият автомобил се придружаа и от екип на полицията. Основно през трите дни са били вдигани автомобили спрели на места, които пречат на движението. С приоритет се следи непозволеното спиране в близост до новото кръгово в центъра, както района на ДСК , Спортната зала, Развесена върба, кръговото при парк Рила и уличките около Районен съд Дупница. Улиците „Христо Ботев“/ около склада за санитарни материали/, „Булайр“ и „Пазарна“, от където са прибрани за два дни 7-автомобила. Репатриращият автомобил работи до 18:00 часа. Той е нает от община Дупница, като идва от София, заедно с обучен екип за управлението му.

Print Friendly

5 Коментари на „Паякът“ в Дупница вдигна „оборотите“, прибира повече коли. Вижте къде са местата с приоритет.

  1. Трябваше това отдавна да се направи че нагли шофьори колко искаш

  2. Анонимен // 04.08.2016 в 7:48 // Отговор

    Дупнишките шофьори са нагли и безочливи, нарочно карат като идиоти, за да има за какво да се скарат и дори да се сбият, този паяк трябваше отдавна да се вкара в града, би било и доста хубаво, ако се даде номер за сигнали, защото вчера например един беше спрял на улицата за пощата и беше блокирал както улицата така и пешеходната пътека

  3. Дупничанка // 04.08.2016 в 17:40 // Отговор

    Да тръгне и по Св.Иван Рилски там движението е почти нвъзможно в пиковите часове нито по уличното плотно нито по тротоарите от спрели където им е удобно селяндури.

  4. Хайде сега да направите и публикация в която да изброите паркингите, където може да се паркира. За да се пуска в действие „хаяк“

  5. Къде са ви регламентираните паркинги,които да поемат автомобилите, та да пускате „паяк“? Случвало ми се е и на мен да обикалям 20 минути и да не откривам свободно място и оставям колата по уличките около центъра! Да платя 30 лв. глоба за това, че няма къде да оставя колата си!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien