Партия на Зелените: на 25 –ти, гласувайте с № 25, за по – доброто бъдеще на Дупница.

ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ стартира предизборната си кампания с представяне на кандидатите си за кмет на община Дупница, кандидатите си кметове на населени места, и листата си с кандидати за общински съветници, за предстоящият местен вот на 25 октомври.

ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ регистрира 29 кандидати за местния парламент, както и шестима кандидати за кметове на населени места. От партията заявиха категоричното си намерение да работят за осигуряване на жителите на общината едно прозрачно и гъвкаво управление. Приоритет в програмата на партията е превръщането на Дупница в туристически, културен и спортен център.

download-2

Водач на листата е Йонко Гергов, който прие предизвикателството да бъде кандидат за кмет на община Дупница от ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ. Той е на 41 години, женен, с две деца. По професия е адвокат, общински съветник е от ПП Партия на Зелените 2011 – 2015 год., член на Ротари клуб – Дупница и член на читалищното настоятелство в НЧ “Зора”1858.

Втори е Сашо Лазаров, на 64 год., агроном, земеделски производител. Мария Иванова е на трето място в листата. Тя е студент по международни отношения, семейна с две деца. Управител е на собствен бизнес.

Следващите три места са за представители на гражданската квота – Елена Васева, Марек Петров и Рая Панчева. Елена Васева е омъжена, с едно дете, магистър по икономика, главен счетоводител е на “Дупница – Табак” АД, както и счетоводител на свободна практика. Марек Петров, млад и инициативен мъж на 31 год., студент по икономически взаимоотношения, управител на агенция СПС Мюзик, винаги заявяващ своята гражданска позиция, кръводарител № 1 на България. Рая Панчева, омъжена с две деца, има висше икономическо образование, развива собствен бизнес.

Седми е Валери Здравков. Той е на 52 год., ресторантьор.

Осми е Венцислав Венелинов, представител на младото поколение, студент по философия.

Следващ в листата е Любомир Петров, на 28 год., работи в сферата на охранителната дейност и е футболен съдия.

Десетото място е за Росен Йорданов, който е на 34 год. и е от село Бистрица. Работи в ИА “Железопътна инфраструктура”.

11 – ти е Константин Стефанов. Той е на 20 години, работи в сферата на търговия с авточасти.

12-ти е  Борислав Спасов. На 52 год., работи като инспектор в системата на БДЖ.

13 –ти е републиканския шампион по ловна стрелба Тодор Тодоров.

14 – ти е стоматолога д-р Евгени Михайлов.

№ 15 в листата е Катя Димитрова. Тя е на 40 год., има висше образование, специалност “Администрация”.

На 16- то място е Иван Михайлов. Той е на 24 год. и е от село Червен брег.. Завършил е “Българска фиоология” в ЮЗУ “Неофит Рилски”.

17 –ти е Иван Стефанов, който заедно с водача на листата Йонко Гергов, са от основателите на структерата на партията в гр. Дупница, през есента на 2000 година.

18 – ти е Лазар Георгиев. Той е на 49 год. Управлява собствен бизнес в сферата на строителството. Следващи три места отнова се заемат от представители на гражданската квота, както следва:

19 – ти е Замфир Грозданов,

20-ти е Димитър Димитров,

 21 – ви е Йордан Александров,

 22 – ро място за Васил Йорданов, от с. Джерман,

 23 – ти е студента от НСА Владислав Стойчев. Останалите места в листата са за регистрираните от партията кметове на населените места.

24 –та е Сашка Портарска, кандидат за кмет на с. Яхинов, на 35 год., майка на две деца, работеща в частната сфера.

25 – ти е студента от НСА Владислав Стойчев. 

 26 –то място е Весела Миладинова, кандидат за кмет на с. Червен брег, 36 год., омъжена, майка на две деца, развиваща частен бизнес.

27-ми е Евгени Чорбаджийски, учител по образование, заместник – директор на строителна фирма, кандидат за кмет на с. Самораново.

Милка Клисарска, кандидат за кмет на с. Дяково, учител – пенсионер.

Юлия Кальонска, кандидат за кмет на кветство с. Блатино, на 45 год., технолог обувно производство

 29-ти в листата  Георги Николов, кандидат за кмет на с. Пиперево.

"Това е листата за общински съветници и кметове на населените места в Община Дупница, с която Партия на Зелените ще се яви на местните избори. Всеки един от тези хора е доказал, че е професионалист в своята сфера, че обича родното си място и ще работи от сърце за постигането на каузата, в която вярват", коментира водачът на листата и кандидат за общински кмет Йонко Гергов. Той призова съгражданите си, да вървят заедно за постигане на целите на “Кауза Дупница”, като на 25 –ти, гласуват с № 25, за по – доброто бъдеще на Дупница.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien