Първи атлетически пробег „Дупница-Рън“ тази неделя

Дупница ще бъде домакин на атлетическия пробег "Дупница – Рън", който ще се проведе в неделния ден. Организатори на събитието са Община Дупница, Българската федерация по лека атлетика и Рън България. За целта, в петък на нарочна пресконференция ще бъдат обявени подробностите по събитието.

Право на участие в пробега имат всички родени преди 2005 година. Масовият старт е в неделя от 10 часа на пл.Свобода като трасето за пробега е 8,22 км от Дупница до Самораново. Веднага след тях е другият масов старт за късата дисциплина 1 миля (1,6 км). За децата има осигурено занимание "Детска атлетика", което ще започне в 10,15 часа отново на пл.Свобода.

Награждаването на победителите в кратката дисциплина ще започне в 10,20 часа. Победителите в дългия пробег се очаква да започнат финиширане след 10,30 часа на пл.Свобода, а награждаването е насрочено за 11,30 часа.

Освен финансови награди за първите 6-има при мъжете и жените, награди са осигурени от организаторите и спонсорите на проявата и за участниците в "Детската атлетика".

Записвания за състезанията се правят на www.runbulgar.com

Дупница РЪН+Банкя

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien