Първан Дангов не напуска ОбС-Дупница, ще дойде в петък на сесия

Независимият общински съветник Първан Дангов може да се самоизключи от състава на местния парламент. Това става автоматично, ако не се яви на заседанието на Общински съвет-Дупница този петък или не представи документ за основателни причини, поради които не се е явил. Бившият кмет на града има вече две поредни самоотлъчки и при поредна трета, правата му на местен парламентарист се прекратяват. Все пак Дангов едва ли ще допусне да си напише сам "отпусното", още повече, че на връх денят на влюбените ще има две много интересни точки – избор на председател на Общински съвет и гледане на проектобюджета и дебатите ще бъдат изключително драматични.

По правилник, ако съветник не се яви на три поредни заседание без основателни причини за това или на общо 5 за цялата година, той автоматично се освобождава от местния парламент.

Потърсен за коментар Първан Дангов заяви : " Знам правилника и го спазвам. За последните две заседания имам уважителни причини за отсъствията. Аз представлявам не малко хора гласували за мен и ще продължа да изпълнявам задълженията си в Общински съвет. Няма да лиша и управляващите от моето присъствие."

 

Print Friendly

3 Коментари на Първан Дангов не напуска ОбС-Дупница, ще дойде в петък на сесия

  1. И какви са му оправданията за двте отсъствия до сега – пиян до сутринта ли

  2. ха,ха,ха добре изработена стратегия от страна на Дангов. той умее само да критикува без да поема отговорности…просто си реди керемидките за кметски мандат

  3. дупничанин // 10.02.2014 в 21:35 // Отговор

    Ама този ,,боклук,, Дангов изчаква да види на къде духа вятъра,естествено че е ,,много загрижен,, за избирателите,но много повече се интересува на коя партия да си продаде гласа и за колко пари!Цяла дупница познава ,,ЦЪРВУЛА,, Дангов и Светла Николова-БУКЛУЦИ алчни!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien