Отворено писмо на кандидат-кмета инж. Мая Спасова и екипа на ПП ГЕРБ – Бобов дол

 

Уважаеми съграждани, приятели,

      След като бяха обявени резултатите от вота на 25 октомври, който проби корпоративния вот и изпрати мен в балотажа за кмет на община Бобов дол, се случи очакваното – тези, който видяха властта си разклатена, изпаднаха в паника.

В последните дни тази паника се превърна в откровени обиди към мен и екипа ми, защото излизаме с открити лица и се борим срещу начина, по който се управлява Oбщината досега. Срещу нас се разпространяват неверни слухове, което е подъл опит да се всее масова паника сред жителите на Бобов дол.
      Вярвам в здравия разум. Вярвам, че няма да се поддадете на паника и няма да повярвате в откровени лъжи. Също така вярвам, че всеки от Вас ще направи за себе си извода какви са целите на политик, който е готов да застраши спокойствието и приятелските отношения в общината ни, за да спечели пост. До деня на изборите – 1 ноември – очакваме още много черни слухове, откровени лъжи, безочлив натиск върху всеки, чиято работа зависи от фирмите и дружествата на корпоративния вот.
      Аз, Мая Спасова, заявявам пред всички Вас, че няма да вляза в обяснения и конфронтация за нито една от тези лъжи. Във всичките си публични изяви и действия до момента, както и занапред, ще се ръководя единствено и само от чувството си за справедливост, отговорност и толерантност. Ще посочвам всеки проблем, който виждам и ще го огласявам публично. Ще задавам неудобните въпроси, които малцина се осмеляват да изрекат. Няма да подкрепям проекти, чиято основна цел е да направят някого по-богат, а не да направят добро за Бобов дол. Ще подкрепя всяка идея и проект, които имат ясна полза и реална цена. Ще спазвам всички, поети ангажименти. Ще слушам Вашия глас.
      Искам подкрепата на тези от Вас, които приемат тези принципи. За мен ще бъде чест да я получа на 1 ноември – Деня на народните будители!

     Време е да се събудим и да направим промяната в община Бобов дол!

    С уважение,

    Инж. Мая Спасова

    /кандидат за кмет на община Бобов дол/

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien