ОТНОВО! Дупничанин подари две компютърни зали на СУ „Св.Климент Охридски“ и училището в село Крайници

След компютърния кабинет в "Промишленото", още две училища получиха дарение от Ников.

Дупнишкият бизнесмен Иво Ников, който преди около 2 месеца оборудва напълно безплатно Професионалната гимназия по облекло в Дупница с нова компютърна зала, продължи с благотворителните си акции. Той е лидер в компютърния бизнес в региона, но това не пречи да подава ръка. На нова компютърна зала оборудвана с конфигурации се радват вече учениците от СУ "Св.Климент Охридски" в Дупница, а до няколко дни ще бъде пусната за обучение и компютърен кабинет в ОУ "Христо Ботев" в село Крайници. "На училището в Крайници съм дарил 7 компютърни конфигурации, а за "Св.Климент Охридски" са

Иво Ников

Иво Ников

10. Идеята да подпомогна тези училища според възможностите ми е само една. Това са принципно по-малки учебни заведения, където децата са по-малко на брой, но пък нивото на обучение не отстъпва въобще на големите училища. В крайна сметка не трябва да делим училищата на селски и градски, защото е много погрешно. Има прекрасни професионалисти в дупнишките училища, а тези мои жестове от сферата, в която развивам бизнесът си, е моята помощ за преподавателите и най-вече за децата. Аз съм убеден, че всеки, който развива бизнес в града, а и не само, може да помогне макар и с малко, но повярвайте, това ще бъде с голям резултат в бъдеще. Защото децата са това бъдеще", лаконичен бе Ников.

"Като приключиме с компютърния кабинет в Крайници, следващата спирка е училището в Сапарева баня. За там съм осигурил софтуерен продукт, който се използва в хотелиерския и ресторантьорския бизнес, както и в управлението на търговски обекти. Учениците ще се обучават с реален софтуер, който се използва в над 70% от компаниите в тези сфери на бизнеса в България. Тогава говорим за подготвени момчета и момичета, които веднага ще имат компетенция и самочувствие да започнат работа", заключи Ников.

Екипът на Zadupnitsa.com е длъжен да уведоми своите читатели, че досега по никакъв начин г-н Ников не е търсел отразяване на даренията. Напротив. Информацията за предоставяното от него е от учителите или директорите, които чрез медията ни са пожелали да се даде гласност на тези му жестове. Zadupnitsa.com винаги е готов да обяви подобни действия, които са с благородна цел, защото на такива примери трябва да се дава гласност.

Print Friendly

1 Коментар на ОТНОВО! Дупничанин подари две компютърни зали на СУ „Св.Климент Охридски“ и училището в село Крайници

  1. жител на дупница // 27.03.2019 в 21:51 // Отговор

    Браво на спонсора.С пожелание за по успешен бизнес и дарения за гр.Дупница и региона.Поздравления !!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien