ОТ ДНЕС! „Синята зона“ в Дупница е свободна и без такса

Служителите на ОП "Паркинги и гаражи" в Дупница няма да работят, а "синята зона" до второ нареждане остава свободна за паркиране, информират от пресцентъра на администрацията. Причината са в много ниските температури, които се очаква да продължат до петък. Това означава, че никой, който спира от днес на местата в рамките на Синята зона в Дупница – улици и паркинги, няма да бъде таксуван. "Идеята е както да запазим здравето на служителите, така и да създадем по-добри условия за почистване на уличните платна. Мнозина използват "малките" улици, за да не паркират в обхвата на синята зона, а в същото време това създава неудобство за машините почистващи второстепенните улици. Призовавам шофьорите да паркират на позволените места, за да не се пречи на машинното почистване", заяви кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

Print Friendly

5 Коментари на ОТ ДНЕС! „Синята зона“ в Дупница е свободна и без такса

  1. А сигурно някой мисли да чисти малките улици!

  2. Еййй,те се скъсаха да чистят,значи

  3. Поне имат чувство за хумор тези в общината. Щели да чистят малките улици! Тук вече се търкалям от смях.

  4. Любомир Любенов // 10.01.2017 в 9:16 // Отговор

    А, кмета се сетил да почиства и малките улици!!! Я нека да изчака към 02 август, тогава хората ще са на море и града ще бъде празен!

  5. Господин Кмете,за тези години от както сте кмет много рано се сетихте да чистите улиците. Просто не си вършите работата в тази насока.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien