Оправиха опасната дупка на върлото към Градската градина в Дупница

 DSC00488Опасната дупка на върлото към Градската градина в Дупница бе оправена днес.

 Тя беше доста голяма и се намираше на острия завой, който следва, когато от улица „Николаевска“ се завие към пътя, водещ към градината. Това много затрудняваше движението на автомобилите по и без това трудния участък. В опитите си да заобиколят опасната дупка, шофьорите не един и два пъти бяха на косъм от пътно-транспортно произшествие.

 Множество шофьори и живеещи наблизо са подали сигнали за голямата дупка в Общината, молби за разрешаването на проблема е получил и кметът инж. Методи Чимев на своята електронна поща.

 DSC00492Това е накарало градоначалникът да изпрати хора от Строителния отдел към Община Дупница, които да запълнят дупката.

 „Тук движението е много натоварено. Денонощно минават автомобили, защото това е най-прекият път от кв. „Горна махала“ и фармацевтичния завод в града до кв. „Бешика“ и жк „Бистрица“. Оттук минават всички таксита, както и шофьори, тръгнали към Парк „Рила“. Много водачи си изпотрошиха колите именно от тази дупка. Радващо е, че от Общината се отзоваха и изпратиха работници, които да оправят този проблем“, коментираха пред zadupnitsa.com живеещите в района.

 Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

3 Коментари на Оправиха опасната дупка на върлото към Градската градина в Дупница

  1. Любомир Дойчинов // 18.02.2014 в 8:06 // Отговор

    Точно заради тая дупка ме скъсаха на изпита на кормуване и след 3 години се сетиха да я оправят, браво на кмета…

  2. Похвално! Тази дупка тормозеше сума ти хора

  3. Тормозеше ни с години. Добре че някой все пак си е размърдал задника на сигналите за нея. Живеещите в района ни се разказваше играта всеки път. Малко е, ама затова мога да кажа от сърце БЛАГОДАРЯ

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien