Онлайн супермаркетът eBag вече и в общините Дупница, Рила, Кочериново…

От този понеделник, eBag ще бъде на разположение за пазаруване на клиентите в Дупница, Рила, Бобошево, Кочериново, Яхиново, Джерман, Усойка. По този начин потребителите ще имат достъп до всички продукти от супермаркета онлайн.
„Качествена и здравословна храна вече ще достига до прага на дома на клиентите ни. Бързо и без необходимостта от посещение на физически магазини, потребителите ще имат достъп до над 11 500 висококачествени продукти от доказани производители, в това число български, фермерски, занаятчийски и специални продукти, както и всичко, което по принцип откриваш в супермаркета“, коментира Иван Александров, основател и изпълнителен директор на eBag.
Поръчките се доставят до врата от 8.00 ч. до 23.00 ч. всеки ден, в предварително избран от клиента часови слот. Всеки клиент от обслужваните населени места може да заяви своя слот за доставка за 21 март още от утре. „Не правим компромис с качеството на продуктите. Ако клиентът има каквато и да е забележка, парите му веднага биват възстановени“, отбелязва още Иван Александров.
Плодовете, зеленчуците, млякото и месните продукти, както и рибата в онлайн супермаркета са прецизно подбрани от доказани производители и вносители. Освен това от платформата се гордеят и с нишовите и специализирани продукти, за които иначе клиентите трябва да посетят няколко точки на продажба. „Това губи ценно време, което eBag Ви спестява, защото с два клика на устройството си имате достъп до широка гама продукти, без да се налага да напускате дома или офиса си“, допълва Иван Александров. Освен традиционни и качествени продукти от редица ферми от цялата страна, в супермаркета има и прясно изпечен хляб с високо качество и натурални съставки, който се приготвя конкретно за всяка поръчка след като бъде направена онлайн.
Водещият онлайн супермаркет ще раздаде и 6 000 торби с любими продукти на стойност над 30 лв.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien