Олга Китанова: Всичко, позволено от закона, сме предоставили на въпросите от Икономическа комисия

 Заместник-кметът на Община Дупница по финансовите въпроси Олга Китанова коментира на пресконференция днес поисканата от общинските съветници информация за обществените поръчки и гражданските договори, които са били сключвани през последните две години.

 Тя сподели, че Община Дупница е предоставила част от тази информация, но също така е било отправено и запитване за това по кои точно критерии ще бъде оценявана въпросната информация, но все още няма отговор.

 Олга Китанова допълни, че се поинтересувала и каква е професионалната квалификация на общинските съветници, които влизат в Икономическата комисия.

 „Голяма част от тях не са нито икономисти, нито юристи. Сметната палата и Държавна финансова инспекция, които мисля, че са компетентните органи, са проверили всички тези документи. Според тях всичко е наред. Затова не виждам колко би би натежало становището на Икомоническата комисия“, заяви Китанова.

zadupnitsa.com

 

Print Friendly

3 Коментари на Олга Китанова: Всичко, позволено от закона, сме предоставили на въпросите от Икономическа комисия

  1. ELEMENTARNO KUKLO. TRQBVA DA PRESMETNAT KOLKO PARI SA IZGUBILI OT TOVA. KATO NE I’M DAVATE DA LAPKAT I DEBEKEQT SEGA SHTE TE OPAVAT TEBE. NE CHE BIH TI PROSTIL I AZ

  2. Анонимен // 06.03.2014 в 0:10 // Отговор

    Много насериозно се вземате г-жо Китанова. Разберете че сте попаднали в град в който ръководят или са свикнали да ръководят хората на Братя Галеви. И като някой не върви по свирката на шутовете им Вергил Кацов, Йонко Гергов, Станислав Павлов, Костадин Костадинов, Силвия Овчарченска то веднага си спечелват враг. Бъдете сигурна, че няма кой да спечели тази битка с тях, още по малко вие, която сте външна за този град. Затова разумните млади хора напуснахме този град на крепостничество, страх и изтезания. Да, очевидно е че от 2 години се прави нещо градивно в Дупница, но това не го оценяват мнозина. Проста народопсихология на един крепостен и робски народ, какъвто е дупнишкия. За съжаление тук в сила са законите на „приятелство с мутраците“, „ти знаеш ли кой съм аз“ и „бе важното е да му е зле на тоя, ич не ми дреме за друго“. А горко и тежко на такъв град с такива хора. Така че всички сте обречени и това ще бъде така поне още 20 години. Учи

  3. АНОНИМНИ-ЯЯЯЯ И ТИ ПОПАДАШ В КАТЕГОРИЯТА“КРЕПОСТЕН“

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien