ОКУПАЦИЯ Сезон 2 Епизод 1

 Особенно мнение : В България по принцип много хора обичат сериалите. Като се започне от " На всеки километър " и се стигне до днешните турски филми. Хората занимаващи се с такива продукции знаят, че динамиката трябва да се подържа във всеки един епизод. Някои започват успешно и предизвикват зрителския интерес, но постепенно стават блудкави и завършват безлично. Тогава продуцентите се опитват да ги възродят с втори сезон, ако обаче и този сезон е провал, то темата отива в архива и никой не се занимава с нея.

Нещо такова наблюдаваме и в "Окупация". Един сериал, който започна силно през лятото, но постепенно изпълнителите и режисьорите се отдадоха, повече на пърформанс, отколкото на екшън, какъвто зрителя иска. Естествено интереса към него намаля и той приключи, но след около 30 епизода. Сега започва сезон 2, но с нови актьори. Старите Ранобудни възроптаха и започнаха екранизация на контра сезон. Зрителя се чуди кой е оригинала, но май не го следи с интерес, въпреки масираната рекламна кампания.

И тук е мястото да си зададем няколко въпроса. Новите актьори какво могат? Организацията ли е лоша ? Или пък продуцентите нямат за цел да съсипят въобще идеята за работа по тема студентска Окупация? 

Пламен Казаков

zadupnitsa.com

Print Friendly

10 Коментари на ОКУПАЦИЯ Сезон 2 Епизод 1

 1. Разединиха студентите

 2. Тия пишман окупатори отвратиха народа сега БСП няма спиране

 3. mai samo boko gi podkrepia

 4. Анонимен // 28.01.2014 в 0:40 // Отговор

  дс пак ви харзулна по пързалката. антикомунистически лозунги плюс безумни действия е равно на обществено мнение в подкрепа на правителството. БСП има сто годишен опит в терористичната и подмолна война, а вие много лесно се хващате на въдицата

 5. KOI ima interes se pita v kriminalen serial

 6. мирише на опорни точки. колко му е да вербуваш 2-3 лапета в една радикална група и да я ползваш за провокации в името на антикомунизма. въпроса винаги е кой има интерес, бсп има интерес

 7. Анонимен // 28.01.2014 в 0:51 // Отговор

  Спрете тока и парното на окупаторите и незабавно ще се разбягат.Купени са

 8. този сезон на ОКУПАЦИЯ свърши само с няколко епизода жалко гледаше ми се

 9. ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН поредната продукция скоро ще разберем каква е

 10. те студентите нали така пишат ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien