Общинските съветници в Дупница почетоха с едноминутно мълчание жертвите от Париж

Съветниците в Дупница сведоха глави за минута мълчание.

С едноминутно мълчание, съветниците от ОбС-Дупница почетоха днес жертвите от терористичните актове в Париж. Това стана по време на извънредната сесия на местния парламент.

Д-р Пламен Соколов от Движение 21 поиска от дупнишкия градоначалник да покани на едно от следващите заседания началника на РУП-Дупница и Дупнишката прокуратура, за да беседват по темата с нарастващото напрежение, както заради тероризма, и мерките, които са взети, а също и заради напрежението сред ромската

Кметът и шефа на дупнишката полиция започнаха срещата си веднага след края на сесията.

Кметът и шефа на дупнишката полиция започнаха срещата си веднага след края на сесията.

общност. Припомняме, че миналата седмица пред съда в Дупница десетки представители на ромската общност организираха своеобразен протест заради възникнал масов бой в града между два ромски клана. "Искаме да знаем какви мерки се предприемат и какво се случва", призова д-р Соколов. Той бе подкрепен и от Георги Пехливански (БСП), който дори предложи тези срещи да се правят два пъти годишно.

"Подкрепям мненията и на д-р Соколов и на г-н Пехливански. Още в събота се чухме с г-н Динев и веднага след края на сесията, имаме среща с него, за да обсъдим темите. Убеден съм, че той няма да има нищо против да участва в такава тема на някое от заседанията", заяви от микрофона инж.Чимев.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien