Общинските съветници от ГЕРБ – Бобов дол се срещнаха с жители на с. Бабино

Изнесена приемна организираха общинските съветници от ГЕРБ – Бобов дол за жителите на село Бабино, информират от пресцентъра на партията. По време на приемната хората поставиха проблеми и казуси от най-различен характер. Като най-ясно се откроиха липсата на работни места, необходимостта от асфалтиране и чакълиране на улици, след подмяната на водопровода, както и необходимостта от ремонт на площада в селото.

Присъстващите жители споделиха, че е необходимо да бъде изградена спортна площадка за младите и също така да бъдат подменени амортизираните съоръжения на детската площадка.

Пред съветниците Десислава Александрова, Мая Спасова и д-р Борис Дашков бе поставен и въпросът за почистване на речното корито към изхода за Бобов дол. По време на изнесената приемна като проблем се очерта и липсата на съдове за събиране на битови отпадъци.

На срещата, провела се в сградата на кметството на Бабино, присъстваха над 20 жители на бобовдолското село. На нея бе и общинският председател на ГЕРБ Росица Борисова и членове на общинското ръководство на структурата, които също разговаряха с хората и търсиха решения на поставените въпроси.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien