Община Дупница ще иска намеса от държавата за проблема с движението в района на автокъщите

 Комисията по безопасност на движението ще предложи на кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев да бъдат подадени сигнали до Областно пътно управление и Агенция „Пътна инфраструктура” за разрешаване на проблема с движението в района на автокъщите.

От пресцентъра на кметството припомнят, че поради честите ПТП-та в района, Чимев поиска Комисията по безопасност на движението да разгледа случая и да излезе с предложение. Участъкът е един от най-натоварените в България.

В сигнала ще се иска намеса и реакция от двете институции в района за разрешаването на проблема. Собственик на пътя е Агенция „Пътна инфраструктура“.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

2 Коментари на Община Дупница ще иска намеса от държавата за проблема с движението в района на автокъщите

  1. KMETD, NA KAKVO SE NADQVASH. TIQ NEMA DA SI RAZMARDAT ZADNICITE. TRQBVA PROVERKA NA AVTOKASHTITE DA VIDITE KAKVO SHTE IZLEZE. MAMA MIA

  2. Абе какви сигнали какво чудо бе. Оня надутия шеф на кат радко пиратко вместо да се дуе като пуяк се едно е бойко борисов да земе да свърши малко работа и накара неговите да са в района по често. Не стига че не си вършат работата с паркиранията в града и се услушват а и горе поне като дремат да дремат

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien