Община Дупница подменя изцяло дървената ограда към Парк „Рила“

Община Дупница започна цялостна подмяна на декоративната дървена ограда към Парк "Рила". За целта, от ДГС-Дупница е закупен дървен материал на добивни цени и вече цялостната подмяна тече. През последните 2 години, оградата бе ремонтирана над петнайсет пъти, след като бе постоянно обект на посегателства от хулигани, предимно в малките часове на денонощията. "Алейната ограда изцяло се подменя, а тази от към велоалеята ще бъде ремонтирана. Осигурен е необходимият материал за това и се надяваме да няма повече посегателства. След приключването на ремонта, ще бъдат поставени и градински кошчета, които се надявам да не изчезват буквално за дни, както бе през 2012 и 2013 година. Все пак, този участък е много приятен за разходка, идват много гости, така че нека да го опазим района", призова зам.кмета Крум Милев, който днес инспектира ремонта.

IMG_2271 IMG_2269

Print Friendly

3 Коментари на Община Дупница подменя изцяло дървената ограда към Парк „Рила“

  1. Б.Димитров // 10.05.2018 в 9:40 // Отговор

    Толкова некачественно се подменя, че няма да изкара до есеннта. Двама роми с едно дете и една каруца… това са „специалистите“, а творенията им всеки може да види. Дори вятъра я клати…

  2. жител на дупница // 10.05.2018 в 22:11 // Отговор

    Колега прав си. То така общинарите в Дупница правят поръчките за ремонт на сгради,покриви и т.н. на общински обекти с цигански фирми фантоми на супер високи цени ,ама после делят.Знам го от богат циганин обвързан с общински съветници .

  3. Щом и Джулята се отказа

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien