Община Дупница остава със запорирани сметки до юни

 Върховният касационен съд отговори на официалното искане от Община Дупница за предоставяне на банкова сметка, по която да бъде депозирана сумата от 430 000 лева спечелена от пернишката фирма за озеленяване “Флорс”, информираха от общинския пресцентър.

Припомняме, че кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев бе поискал преди Нова година от ВКС да посочи сметка, в която да бъде преведена сумата до окончателното произнасяне на съда по делото, което блокира сметките на Общината. Идеята бе, както да се отблокират сметките, също така и да се гарантира, че при последващото последно разглеждане на делото, Община Дупница ще може да си възстанови тази сума.

“Получихме отговор, в който ни се посочва, че трябва да преведем цялата сума в размер на 430 000 лева, а до момента съдия-изпълнител е взел вече 200 000 лева и остават още 230 хиляди. Безсмислено е вече да превеждаме 430 000 лева, а и друг е въпросът, че ги нямаме. Внесли сме в срок до ВКС обжалването и чакаме да бъде дадено ход на делото”, обясни заместник-кметът по икономическите въпроси Олга Китанова.

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Община Дупница остава със запорирани сметки до юни

  1. Колко ли още дела има които са пенсионните вноски и през следващите години на конслтантите, агент Тони, Йордан Йорданов и компания. Плащайте дупнишки роби, плащайтееееее

  2. асен лазаров // 24.02.2014 в 22:48 // Отговор

    Няма какво да се сърдим на някой. Дупничани избрахме преди време да ни управляват мутри, непрокопасни и жадни за власт и богатство кметове и още по-недъгав общински съвет… Прав е човека, сега ще си плащаме за тарикатлъка и идиотизма на простия ни човешки разум. ИМа ли още някой да вярва че Галеви или техните клонирани типове като Явор Тодоров, Атанас Янев, Станислав Павлов, Вергил Кацов и т.н. могат да бъдат политици на които да се разчита

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien