Община Дупница осигури алтернативен ел.доставчик за 4 години

Община Дупница ще сключи договор с "ЧЕЗ Трейд България" ЕАД за доставка на нетна активна електрическа енергия – ниско напрежение за нуждите на общината. На проведената процедура по избор на доставчик се явиха 4 участници, като комисия с Председател инж.Серьожа Котев избра за победител предложилият най-ниска цена – "Енекод" АД. При отправената покана за сключване на договор, класираният на първо място отказа и съгласно правилата е поканен вторият в класирането.
Цената предложена от "ЧЕЗ Трейд България" е в размер на 119,21 лв/МВтч, докато "Енекод" бяха предложили 112,50 лв. Прогнозното количество за 4-годишния период на договор е 14 хил. мегават часа.
Уличното осветление в града и селата, всички общински обекти, кметства и сграден фонд са включени в процедурата за доставка на ел.енергия, а Община Дупница бе една от първите три общини в България, която се възползва от възможността да доставя ел.енергия от алтернативни източници на по-ниска цена преди 5 години.
Print Friendly

3 Коментари на Община Дупница осигури алтернативен ел.доставчик за 4 години

 1. жител на дупница // 10.12.2019 в 21:58 // Отговор

  Не разбрах по пощата или по жицата на енергото ще получават алтернативната енергия.А сетих се .По жицата на енергото ,но на друга цена да има за енергото и за фирмата наемател на жицата.Мафиотска работа !!!

 2. жител на дупница // 11.12.2019 в 13:02 // Отговор

  Пълни глупости!!!
  При тази цена Общината спестява 1,069 ст./кВтч от дневната електроенергия,
  НО ГУБИ 6,055 ст./кВтч от нощната електроенергия.
  При положение, че по-голямото количество от изразходваната електроенергия на ОБЩИНИТЕ е от Улично осветление оставям да си направите сами сметката.

 3. жител на дупница // 12.12.2019 в 22:39 // Отговор

  Абе пълните глупости са да тебе защитинико на мафията , сметнете ги дневна нощна енергия 1 ст.срещу 6 стотинки .Аиде глупости на моя коментар .И индианец не ми ползвай потребителскито име повече никога.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien