Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител за реконструкцията на Спортната зала

 Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител за „ИНЖЕНЕРИНГ (проектиране, реконструкция, разширение, оборудване и обзавеждане) на обект „Спортна зала – гр. Дупница“, информираха от пресцентъра на кметствто.

Общият срок за изпълнение на поръчката до пускането му в употреба не трябва да надхърля 16 месеца, като участниците ще оферират и този срок, който е точконосител при определяне на крайния победител. Стойността на поръчката е 3 750 000 лева без ДДС.

От пресцентъра на Община Дупница припомнят, че сумата в размер на 4,5 млн. лева представлява целево финансиране по този проект е по публичната инвестиционна програма “Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

На кота 0 е зададено следното искане за увеличаване на игралната площ, която да отговаря на изискванията за официални срещи от най-висок ранг за волейбол, баскетбол и други спортве практикувани в зала, трибуни с 1500 места (седалки), височина от 12,50 метра, съблекални, билетни каси, офиси за клубовете; в сутерена пък ще бъдат изградени фитнес зала със съблекални, сауна, парна баня, складови помещения.

На вторият етаж е обособена зала за брифинги и разбори с 50 места, ВИП-ложи, помещения за длъжностни лица, предвидена е площ за допълнителен брой зрители, зали за тенис на маса, билярд и други от т.нар. “тихи игри”. На третият етаж са обособени места за журналисти за преки предавания и административни помещения.

Срокът за подаване на офертите е 12.06.2014 , а техническите оферти ще бъдат отворени на 13.06.2014 година от 11 часа в кръглата зала на Общината.          

Димитър ИКОНОМОВ

 

Print Friendly

1 Коментар на Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител за реконструкцията на Спортната зала

  1. Значи все пак наистина една отколешна мечта на целия град е на път да се сбъдне. Браво

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien