Общинско дружество в Дупница обяви 8 нови работни места, търси оператори и шофьори

Минимум 8 нови работни места открива Община Дупница чрез дружеството си "Дупница Транс" ЕООД. Три са свободните позиции за оператори на пропусквателен режим на автогарата в града. Кандидатите трябва да подадат заявление по образец, придружено с автобиография и документ за завършено средно образование. Крайният срок за подаване на документите е до 17 часа на 5 юли 2019 година в деловодството на Общината.
Освен тях, минимум още 5-ма шофьори ще бъдат назначени за автобуси на новата линия 5. Тя ще обслужва пътниците по направлението "Социални жилища" – кв.Байкал. Кандидатите трябва да притежават категория Д, професионална компетентност за превоз на пътници, които придружени с автобиография и заялвние по образец да подадат в деловодството на общинска администрация. Крайният срок е също 17 часа на 5 юли 2019 година.
Одобрените кандидати ще бъдат поканени на събеседване.
Повече информация кандидатите могат да получат на тел: 0876 55 80 66.
Print Friendly

1 Коментар на Общинско дружество в Дупница обяви 8 нови работни места, търси оператори и шофьори

  1. Иван Сотиров // 11.06.2019 в 16:41 // Отговор

    Общината монтира електронни табла по всички спирки, които трябваше да показват разписанието на преминаващите автобуси. Нищто не работи. Поредните откраднати пари. Това по спирките е вече 1 година. Няма дори хартиено разписание. Само пиар акции без никаква реална полза за дупничани. Докога?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien