Обръщение от кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Кюстендилска област

Уважаеми  граждани,

Ние сме кандидатите за народни представители от партия ГЕРБ за област Кюстендил.

И днес, в навечерието на извънредните парламентарни избори, декларираме пред Вас, че регионалните приоритети, които ще отстояваме в 44-ото Народно събрание са:

– Подобряване на туристическата инфраструктура в курортните центрове Кюстендил и Сапарева баня и активно посредничество за създаване на нов туристически бранд, включващ комбинация от етно, СПА, културен и религиозен туризъм в Северозападната част на Рила планина – на територията на общините Сапарева баня, Дупница, Бобошево, Кочериново и Рила.

– Продължаване на реформата във водния сектор, като нашата крайна цел е изграждане на пълен воден цикъл на територията на цялата Кюстендилска област.

– Комплексни усилия в посока подобряване качеството на живот в областта, които включват: активна работа за привличане на нови инвестиции, осигуряващи допълнителна трудова заетост; образователна реформа, водеща до адаптиране на квалификацията на младежите спрямо потребностите на инвеститорите. Постепенно повишение надоходите на заетите и пенсионерите, в съответствие сповишението на производителността на труда и икономическия ръст в страната и региона. Адекватна социална политика за по-справедливо разпределение на социалните фондове.

– Изграждането на Коридор N8 е сред основните ни приоритети, защото именно той ще утвърди предимствата на кръстопътното ни разположение и ще доведе до допълнителен инвестиционен и туристически интерес към региона.

– Продължаване на програмата за саниране на многофамилните жилищни сгради, като тя ще бъде допълнена и с еднофамилни такива.

– Ще продължим работата си за хармонизиране на градската среда в населените места от областта.

Ние сме едни от Вас, програмата ни не е виртуална, Вие знаете нашите възможности.

А ние ЗНАЕМ КАК да изпълним обещаното.

Подкрепете ни с №11 в интегралната бюлетина!

С уважение,

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в област Кюстендил

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien