Продължава разследването на убийството в Дупница Снимки Обновено

 

 12 март : И в момента продължава огледа на местопрестъплението в заведение Колата в Дупница. Екип от криманалисти продължават със снемане на доказателства от мястото, но според неофициална информация все още не е намерено оръжието на престъплението. Припомняме, че снощи при сбиване бе промушен Николай Радев, който малко по-късно почина в местната болница. Твърди се че удара е бил в черният дроб и шансовете за оцеляване са били малки. Скандала между 28 годишният Николай Радев-Отверката и семейство Карастоянови е продължил повече от час преди да се стигне до фаталния инцидент към 22:30 снощи,споменават запознати. Най-вероятно скандала е заради 21 годишната дъщеря Владимира на анестезиологът Николай Карастоянов. Тя е студентка- стоматология във Варна, но е била в заведението и е извикала по телефона баща си, след което вече е започнала и разправията. Малко по-късно са дошли и д-р Владимир Карастоянов и по-малкия му син Иван.След последвалото сбиване вътре в заведението е нанесен и фаталния удар с все още неустановен предмет. Николай Радев е имал бизнес в Англия, където е и неговото семейство.IMG_2166 Не е ясно дали е имал връзка с Владимира Карастоянова.

Стоматологът д-р Карастоянов и синовете му са арестувани,беше потвърдено от полицията. Не е ясно кой е нанесъл и с какво фаталния удар. 

      Обновено

По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор, информираха от ОД на МВР Кюстендил. Аутопсията на починалия ще бъде в кюстендилската болница. Николай Радев има брат Иван, с когото били неразделни. Израснали са сами, тъй като майка им от години работи в Кипър. Жената е информирана за случилото се и вече пътува към дома си, разказват близки, пише БЛИЦ.

Според източник на в-к Вяра удара е нанесен от по-малкият син на д-р Карастоянов – Иван. Ето какво пише в онлайн иданието си вестникаОт прокуратурата предполагат, че смъртоносният удар с нож  е нанесен от Иван, защото той е по- агресивен  Предстои да се  докаже кой от членовете на фамилията Карастоянови е нанесъл смъртоносния удар в корема на Отверката. Не е изключено бащата Владимир да поеме отговорноста"

„В момента се извършват всички необходими процесуално-следствени действия за установяване на извършителя на деянието”, каза прокурор Марияна Сиракова.пред Фокус

Обилна кръвозагуба от рана в черния дроб е причината за смъртта на ексгарда на братя Галеви – Николай Радев. 28-годишният мъж е починал на операционната маса, докато се събирал лекарският екип. Ексгардът е бил пронизан под дясното ребро, а острието е проникнало на 2 см дълбочина, раната е била с 3 см. широчина.

След кървавото меле в заведение „Колата” Радев е бил още в съзнание и е успял да се обади на приятелите си. Наложило се болницата да е под ключ, за да се избегнат ексцесии със събралите се отвън приятели на ексгарда.

Завеждащият спешното отделение в Дупница д-р Златко Величков посочи, че при приемането му в болницата Радев е имал наранявания в областта на черния дроб, гръдната кост и главата.

Обновено

Проверка установи, че няма полицейско присъствие пред къщата на фамилия Карастоянови в Дупница. Заболекарският кабинет, обаче е затворен и не работи.

Джипа на д-р Карастоянов е обискиран в търсене на оръжието на пресъплението.

Десетки свидетели на кървавата саморазправа са разпитани до момента в Районното управление на полицията в Дупница. Според някои от тях въпреки опитите им да разтърват участниците в жестокото нощно сбиване се е стигнало до фаталния край.

И към момента 18:00 часа не се знае кой от тримата задържани е нанесъл фаталния удар. Работи се по няколко версии за нападението над Радев, съобщава БНР

Обновено

4-има адвокати пристигнаха в полицейското управление в Дупница, за да поемат защитата на арестуваните за убийството на гарда на братя Галеви Николай Радев- Отвертката. Трима от адвокатите са софийски, тъй като никой от дупнишката полиция не ги познава. В присъствието на адвокатите ще започнат разпитите на задържаните пред съдия. съобщава struma.com

Обвинения в убийството и в съучастие като съизвършители, повдигна Окръжна прокуратура – Кюстендил срещу Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови. Тримата остават в ареста, с прокурорска мярка от 72 часа, съобщи за Дарик говорителят на прокуратурата Марияна Сиракова.

Близките на Николай Радев – Отверката заявиха, че искат справедливо наказание за виновните. Според тях не може по такъв начин да се отнеме човешки живот. Те допълниха, че не вярват на появили се информации, че Николай е паднал върху парче стъкло и това е довело до фаталния за живота му изход. Майката на Николай Радев се очаква да пристигне в България от Кипър, където работи. Аутопсията ще бъде извършена в Кюстендил, като там ще присъстват и двама патолози от София. Очаква се след аутопсията да се знае повече за предмета с който е убит 

 От прокуратурата продължават да отказват подробности за убийството, дали раната в корема е от нож или от стъкло от счупените при побоя витрини на заведението, където стана инцидента в Дупница. Очаква се съдебно- медицинската експертиза.

13 март 

Кюстендилска окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство по чл. 115 от НК, за предумишленото убийството на Николай Радев – Отвертката,  това потвърди говорителят на КОП, прокурор Марияна Сиракова.В момента разследването е срещу неизвестен извършител, а тримата Карастоянови, Владимир и синовете му Николай и Иван, са привречени като съизвършители на деянието, обясниха запознати с разследването.Те са в ареста с прокурорска мярка от 72 часа, съобщи още говорителят на прокуратурата Марияна Сиракова.Очаква се преди обяд наблюдаващият прокурор по случая Камелия Стефанова, която е и зам. административен ръководител на КОП, да внесе в съда искане за постановяване на мярка за неотклонение «задържане под стража» по отношение на тримата.

От прокуратурата отказват подробности за убийството.

Три охранителни камери на бар "Колата" са заснели напълно кървавото меле при което на 11 март почина Николай Радев, след получена смъртоносна рана в близост до черния дроб. Записите от камерите са иззети от полицията и ще бъдат приложени като едно от основните доказателства към делото образувано срещу извършителите д-р Владимир Карастоянов и двамата му сина Николай и Иван.  ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК

Погребението на Николай Радев ще бъде на 14 март от 13:00 часа в Дупница

в 16 часа Окръжният съд в Кюстендил започва гледане на делото. Предполага се, че бащата и синовете ще останат зад решетките, тъй като обвинението им е по чл. 115 от НК за умишлено убийство, извършено в съучастие.

 19:20 Постоянна мярка- „задържане под стража" постанови Кюстендилския окръжен съд за обвинените в убийството на Николай Радев- „Отвертката", в съучастие като съизвършители, Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови. Съдия по делото бе Пенка Братанова, прокурор е Камелия Стефанова. Адвокати на подсъдимите са Марин и Димитър Марковски. Съдия Братанова постанови, че е налице обосновано предположение, че тримата са извършители на престъплението. Според нея, не е налице опасност тримата да се укрият, но е налице възможност за извършване на друго престъпление, като укриване на доказателства. Причината е амбулаторен лист от доказателствените материали, който показва, че Николай Радев е бил наръган с нож, който липсва на местопрестъплението. От видеозаписа се вижда, как тримата си подават някакъв предмет. Братанова заяви, че от свидетелските показания става ясно, че сбиването е предизвикано именно от тримата подсъдими.

Тезата на защитата бе, че единствената смъртоносна ранна в областта на корема е могла да бъде получена от счупената витрина по време на сбиването.

"Това е един злощастен инцидент и става въпрос за случайно деяние. Към този момент на делото няма изготвена съдебно- медицинска експертиза, която да даде елементарен отговор на въпроса, от какво е смъртоносното нараняване? Единствено е ясно, че нараняването е засегнало черен дроб и магистрален кръвопровод. Те просто са искали да спасят Владимира, която е внучка, дъщеря и племенница", заяви пред медиите Димитър Марковски

"Страхувам се за живота на Владимира, дъщеря ми няма да излиза никъде, няма да говори с когото и да било, моля ви оставете ни." Това заяви Диана, майка на Владимира Карастоянова, която бе останала сама в голямата къща на докторската фамилия в Дупница, пише 24 часа. "Вече видях всички и говорих с тях в ареста, аз имам право на това. В тази ситуация как мога да кажа, че са добре, но нещата ще се оправят. Наели сме адвокати и ще ги пуснат, истината ще излезе наяве", категорична бе още майката на Владимира вчера. Диана Карастоянова не пожела да говори какво и как точно се е случило във фаталната нощ и побърза да се прибере в дома си, допълва още изданието.

Анестезиологът д-р Николай Карастоянов, който с брат си и баща си е в ареста заради убийството на Николай Радев- Отвертката, припадна в съдебна зала и разкри пред магистратите: Днес трябваше да съм на изследване за рак, не съм добре, отслабнал съм с 10 кг..

Още по темата : Задържани за убийство

                        Три седмици след убийството няма експертиза…..

                        Един месец след убийството приятели на Николай Радев ………

zadupnitsa.com

IMG_2167

 

 

 

 

 

 

Снимка д-р Николай Карастоянов и дъщеря му Владимира БЛИЦ

20140312.hqurncipld

 

 

 

 

 

 

Снимка Иван Карастоянов в-к Вяра

62150_10151525981222502_1022938763_n

 

 

 

 

 

 

снимка на Николай Радев struma.bg

34361-632x358

Print Friendly

50 Коментари на Продължава разследването на убийството в Дупница Снимки Обновено

 1. EIII M1RSHIII!!! JALKARI DOLNI ZAMISLETE SE KAKVI STE VIE,SHTOM ZNETE SAMO DA OPLUVATE JIVOTA NA HORATA.. KAKVOTO I DA E PRAVIL,KAK1VTO I DA E BIL TOI VSE PAK E CHOVEK. TOVA LI E NACHINA DA SE RESHI DADEN PROBLEM? JALKI NISHTOJESTVA.
  SHTE S1JALQVATE KARASTOQNOVI I OSHTE POVECHE ZATOVA,CHE NE SA ZAPOCHNALI OT JIVOTA VI!

  • i az tova kazvam komentirat kakvo li ne bez da poznavat choveka nikoi nqma pravo da otnema jivot kakvoto i da e napravil ili zashtoto taka e udobno da se govori ne ozna4ava 4e trqbva da bade ubit.Poklon pred pameta my

   • Kogato tezi jivotni iznasilqt edin den tvoite dushteri, kogato te edin den karat tvoite deca da pravat neshta koito te ne iskat ili prebiqt edin ot tvoite roditeli bez da im migne okoto.. Togava ti mojesh da komentirash spokoino ne e nujno da gi zashtitavash ot strah ili zashtoto ti si edna ot tezi koito im blije zadnicite.. Prostachka!

  • Mnogo hora kazvate che ne e tova nachina kakvoto i da e bil napravil. Znachi znaete kakvo e pravil i znaete che to ne e dobro. Za poboishtata i iznasilvaniqta v koito e uchastval nishto ne kazvate. Zashto ne e na toplo v zatvora za tezi si deqniq? Rano ili kasno vseki si namira majstora. Da pochiva vav mir momcheto. A otnosno kavgata i toi ne e cvete za mirisane. Dyrtiqt pederast zaslujava da mu razpukat zadnika v zatvora – ne che ne mu go razpukvat v momenta…

   • Otnosno „moeto ime“ che koi sme nie,za da go s1dim za prest1pleniqta koito spomena(iznasilvaniq,poboishta i t.n) nali ima policiq za taq rabota. Ne govori taka za chovek,koito ne e sred nas i ne moje da se zashtiti.
    MOMCHE OT GORE SHTE GI NAKAZVASH…VSEKI P1T KOGATO SI SPOMNQT ZA TEB GI PRONIZVAI S POGLED TEQ DONLI M1RSHI!
    POCHIVAI V MIR

    • Mnogo e nelepo mlad chovek da si zamine po tozi nachin i sam protiv tova neshto. Ne go poznavah no tova se govori iz vashiq(i ne samo) grad. Predplagam che ti e bil priqtel i sajalqvam za zagubata ti. No ako imahe policiq i zakoni sega toi bi trqbvalo da e jiv i zdrav no v zatvora. A ako imaw dashterq i toi e posegnal na neq taka li shte mislish. Jiveem v evropejska darjava i Krumovite zakoni ne mislq che imat mqsto v 21 vek – no dosta chesto se sluchva da deistvat oshte. Otnosno Karastoqnovi – nadqvam se da izgniqt v zatvora ako policiqta si svarshi rabota obache ne mislq che taka shte stane. Shte se otarvat i te – pomni mi dumata. Koeto ne stava s pari stava s mnogo pari a dali shte ima vendeta badeshteto shte pokaje…

    • Za vsqko neshto losho koito tozi muj e napravil tolkova po bavno da gnie pod zemqta i dano da ne izgnie a da se muchi dori i tam, za vsichko losho koeto e napravil!!

  • pich po-dobre se nauchi da pishesh ;]

  • Dobre saglasen sum no postavete se na mqstoto na bashtata i vasheto dete da go tormozqt i vie she napravite taka 😉

  • taka toi mie 2ri bratov4et kopeletata go ubiha

 2. Жалко за момчето….не говорете лошо за тези които не са сред нас и не могат да се защитят. Поклон пред паметта му

  • Ми че той докато беше жив лека му пръст на момчето не смееха да се изказват , а сега почваха да го оплюват ! 🙂

 3. Nay nakraq nqkoy da si polu4i zaslujenoto.

 4. Анонимни утрепки! Много знаете да съдите и да разпространявате лъжи без да знаете какво и как с ГОЛЕМИТЕ си усти и МАЛКИТЕ си мозъци.“ако въобще имате такива“

 5. Всички сме хора .. той не беше по-малко човек от нас .. мисля , че всеки знае , че въпросната госпожица го преследваше буквално .. лошо е да загубиш живота си заради курва .. и все пак .. око за око , зъб за зъб .. все някой трябва да си плати за тая смърт ..
  R.I.P.

 6. А бе хора … къв и ще да е бил ! Това е човек … никой не заслужава да му отнемат живота ! Относно хубавата дъщеря на Г-н Карастоянов си е пълна измет и не мисля , че ще се измъкне ! Това няма да остане безнаказано … Почивай в мир Ники !

  • Дупничанин // 12.03.2014 в 22:07 // Отговор

   ей заради една тъпа сперма която не знае дали и се ебе или и се пикае си отиде момчето …. е това са тия смешни кокони дето си мислят че са от големото добро утро …. и кво обясняват хубавата дъщеря … (puke) ега и еба майката у копачо къде е ….. убиха пича заради капризите на една недорасла смръдла ….. Светла му памет на Ники и дано душата му да намери мир и спокойствие горе в небесата …. :/

 7. che koi beshe toq karastoqnov? Da ne e GOSPOD,za da otnema jivot. Nqma da ima takava parodiq ako izkara nqkoi ot sinovete mu s j1lta knijka samo i samo da se razminat ot zatvor,ako v1obshte ima spravedlivost!

 8. Mislite li che edin lekar trwbva da otnema jivoti i to toq durt pederas kude se ebe samo ami smislite li Karastoyanovi kakvo pravqt po diskotekite s maloletnite leki momicheta sled kato ima obeshtaqt tricifrenasuma?!oh Niki ne trqbvashe da si izpati zaradi taq izmet ne stigache si imadhe seriozna priqtrlka ot Angliq koqto doide za pogrebenieto mu..a Vladimira kakvo ne prejivq fakta che toi i e purviq i vseki put se fraskashe po toaletnite s razlichni potresena sum ot tova koeto stava pochivai v mirrr Nikiii :((((

 9. kolko puti se puskaha jalbi sre6ty nego v policiata no policaite ne napraviha ni6to……i az da puskam jalbi 4e nqkoi zaka4a 6terka mi tormozi q i da vidq 4e nqma uspeh s policiata i na men 6te mi pisne……

 10. abe to tova koeto stana nee hubavo i tia karastoqnovi nesa cvetq ama i toq nebeshe cvete naduhtemi glavata s tia otverki doktori ot ni edin ot nih za nishto ne stava da mriat si4kite !!!!!!!!

 11. Жалко за момчето! Независимо от това какъв е бил, какво е правил, все пак е човек! Искрени съболезнования на семейството му! Почивай в мир и дано този, който очерни семейството ти си получи заслуженото!

 12. Каквото и да кажем, мисля че е прекалено късно! Един млад човек загуби живота си заради хора, приели себе си за богове! Не съм познавала Ники лично, но гледайки стената му във фейсбук приятели не са му липсвали! Не го изкарвайте злодей, всеки греши, смъртта му не Ви дава право да го съдите! Почивай в мир и нека всеки, виновен за случилото се поеме вината си, като мъж! Достоен мъж, като тебе, Ники!

  • Аз искам също да кажа че не познавах момчето лично, виждала съм го красиво строино момче без спор, със сигурност не са му липсвали момичета,така че мили родители като не знаете ваще деца каде ходят и какво правят не говорете за изнасилжания и т,н, аз лично не го ВЯРВАМ.Но какъвто и ще да е бил на момчето е отноте живота по зверски начин които ме кара да настрахна но знаете ли кое още повече ме кара да настрахна че го е напражил ЛЕКАР човек които трябва да спасява живот не да го отнема, ДУПНИЦА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТОЗИ ИЗВЕРГ трябва да му се отнемат правата до живот и то веднага!!!!! Съжалявам за момчето. Съболезнования на близки и приятели

   • ЗНАМ ЧЕ ТАЗИ ВЛАДА Е ОБИЧАЛА НИКОЛАЙ ДО СМЪРТ..И ГО Е СЛЕДЯЛА И МУ Е ПИСАЛАЛ СМС и,НОН СТОП..И ЗАЩОТО НА НЕГО ТЯ НЕ МУ Е ХАРЕСВАЛА ТОЛКОВА МНОГО ,/ТОЙ Е КРАСАВЕЦ/ВСЯКА ЖЕНА ГО Е КАЗАЛА ,ПРЕСПАЛ Е С НЕЯ ,ТАЗИ Е РЕШИЛА ДА ВИКА БАЩА И ,БАТЕ И ДЕДО ДА ГО УБИЯТ…ТЯ НЯМА 2 ГРАМА МОЗЪК И ДОБРЕ ГИ НАРЕДИ ВСИЧКИ В МОМЕНТА .НО ТОВА Е НЕ ОТ СЕГА СЛУЧЕЙ ,ОЩЕ ЛЯТОТО Е ИМАЛА ИНТИМНИ КОНТАКТИ С МОМЧЕТО НА КОЕТО СЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА САМА .

   • ti tam li beshe 4e govorish stakava uverenost.mnogo si glupava

  • vsi4ki koito go plyqt sa bokluci toi mie 2ri bratov4e pitateli da li sme kazali na ba6tamo kato toi e na leglo

 13. Taka ot dva dni cheta tuk izkazvanq na hora koito go poznavat ili ne tezi koito go poznavaha znaqt kakav chovek beshe edin shamar ne e poboi tova 4e beshe krasivo mom4e i kurvite mu se nabutvaha ne ozna4ava 4e e iznasilvach a tezi koito tvardqt 4e da6terite im bili iznasileni zashto ne poglednat decata si kakvi gi varshat kato izlezat otvka6ti no kakto i da e momcheto go nqma jalko pochivai v mir NIKI

 14. A zabravih za Karastoqnovite te kolko poboi6a sa imali na nqkoi ot tqh sam bila svidetel nqkoi ot tqh da e bil v zatvora vseki trqbva da si poluchi zaslujenoto po edin ili drug na4in

 15. Vie ste poburkani! NIKI NE ZASLUJAVASHE TOVA zaradi tova che Vladimira mu se e bytala da ymre oh da pazi Gospod ot takiva izvergi..a neka na neq i teji do jivot edin choveshki jivot i kakvo sega shte se zakliuchi v tqh sama kato kuche bez dqdo i bashta i i chicho i tcc Niki Nikiiii zashtoto nqkoi mu se buta da go ubiwt nego sega ako Vidq vladimira shte i se izpliuvam v liceto kato na nai dolnoto jivotno a otnosno iznasilvaniqta “ ne e vinoven tozi koito qde banicata a tozi koito q e napravil “ typachkata neshtastna dano e dovolna na principa shtom nqma da e s men nqma da e s nikoq ama mila toi ne iska parantii 😉 na koi li ne se buta horata ne iskat spinoznici i kakvo kato vashte imat mnogo pari??hahha aide niki pochivai v Mir momche ♥

 16. Cheta i ne moga da poviarvam,che v 21 vek ima tolkova zlobni i negramotni hora!Kak mozhe da se radvat na smurtta na edin mlad chovek???Mnogo zhalko!!!Pochivai v mir,Nikolai!!!

 17. Nikoi niama pravo da otnema jivota na kogoto i da e!Kakva e tazi familia,koiato ne moje da si reshi po drug,civilizovan nachin,problemite na NASLEDNITCATA??? 3 sreshtu 1 Jalko,che sa polagali i Hipokratova kletva !Za koi li,edva li si ia spomniat???Neka sega poluchat zaslujenoto i opredelenoto v zakona!POCHIVAI V MIR,NIKI!

 18. много жалко,че си отиде един млад човек…убийците му са абсолютни педофили!!!…целия град знае какъв е дядото…каква е приятелката на големия син…с какви момиченца движи малкия!!!

  • kakvo zna4enie ima li4nia jivot na karastoianovi.mnogo hora zavijdat na uspelite hora kato tiah.zavist goliama isega pluiat po tiah, a pri zabolekaria kato hodehte togava beshe svesten.

 19. НЕЗАКОННИЯ СИН НА ЦАР КИРО ОТВАРЯ БУТИК В ГРАДА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ,НА ЦЕНТРАЛНАТА ЕВРЕЙСКА УЛУЦА ,,НИКОЛАЕВСКА 14 .ПРЕНЕСЪЛ СИ Е СОБСТВЕНИЯ ЗЛАТЕН ТРОН ОТ КОЙТО ЩЕ ОБСЛУЖВА ВСИЧКИ БОГАТИ КЛАНОВЕ ОТ ОБЛАСТТА.МУРГАВИТЕ ЖРИЦИ СЕ ПОЛЗВАТ С ОСОБЕН СТАТУТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МИШО ГАЗО,КОЙТО ХОРАТА ОТ ОБЛАСТТА ПОЗНАВАТ КАТО НАЙ-КРУПНИЯ ЛИХВАР .СЕГА ДЕЙНОСТТА МУ ПЕЧЕЛИ РАЗЦВЕТ ,СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ..ЖЕНА МУ СЛАВЯНА Е НЕГОВИЯ ЧАДЪР ,ТЪЙ КАТО РАБОТИ В РУ НА МВР ДУПНИЦА КАТО ДОЗНАТЕЛ .НЕГОВАТА ТРЕТА ЖЕНА ,ВЪПРОСНАТА ДОЗНАТЕЛКА ЛИЧНО РАБОТИ В БУТИКА НА ИЗВЕСТНИЯ СИ СЪПРУГ ПЛЕЙБОЙ ,СПЕЦ ПО ЖЕНСКАТА ЧАСТ МИШО ГАЗО.ПРЯКОРА СИ ДОБИЛ СЛЕД МНОГОБРОЙНИТЕ МУ ЗАБЕЖКИ И ИЗНЕВЕРИ ,КОИТО ДОЗНАТЕЛКАТА СЛАВИ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ .ЗАТОВА СЛЕД ДЪЛГОТО МУ ИЗДИРВАНЕ ОТ САЩ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА КАРТИ И БАНКОВИ ИЗМАМИ – ВСИЧКО БЕ ПОТУЛЕНО С ПОМОЩА НА ДОЗНАТЕЛКАТА И ВЧРНА СЪПРУГА .СЕГА ВЕЧЕ НА СПОКОЙСТВИЕ ,СЛЕД ИЗЛИЗАНЕ НА ТАТКО МУ ЦАР КИРО НА СВОБОДА МИШО ГЪЗО ЗАПОЧВА ЛЕГАЛНА ДЕЙНОСТ НА ПРОДАВАЧ .ИМЕННО ТАМ СЕ Е ЗАКАНИЛ ДА ЗАБЪРШЕ ВСИЧКИ НАЙ МОДЕРНИ МАЦКИ ОТ ГРАДА И ОКОЛНОСТИТЕ ..БУТИКА СЪЗДАЛ ЗА ДА БЪДЕ ПОДАРЪК НА МВР СЛУЖИТЕЛКАТА ,СЛЕД КАТО БИЛ ХВАНАТ НА КАЛЪП В ЛИЧНИЯ ИМ ХОТЕЛ ,,КОСТА БАРЦЕЛО В СЛЪНЧЕВ БРЯГ\’\’ТАМ СЕ ЗАКЛЕЛ ,ЧЕ ЩЕ СЕ РЕВАНШИРА И ДОНЕСЪЛ СОБСТВЕНИЯ СИ ТРОН ОТ ЗЛАТО ,КОЙТО ПОСТАВИЛ НА ВИДНО МЯСТО В НОВИЯ МУ БОРДЕЙ .ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ ,АКО ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ ИЗЯВЕНА ЛЮБОВНИЦА НА МИШО ДУПО.ТАКА ЦЕЛИЯ КЛАН НА ЦАР КИРО ЩЕ ВИ КОРОНЯСА .

 20. kato uchenici mu vikahme kryto

 21. Господ знае кой да прибере!!!

 22. kakvo vsichki komentirate bez nishto da znaete we ? toq bil tova onq bil tova trai si tam kato ne znaesh kakvo e stanalo
  zamina si mlado momche zaradi edna kurva . krai veche e stanalo . kakvo she se promeni daje i tiq karastoqnovi da vlezat v zatvora ? nishto i da ostane zavinagi v toq zatvor kakvo ? Nikolai da ne se vurne sluchaino .
  i da umrat karastoqnovi kakvo ? pak nqma da se vurne . nishto ne moje da se promeni stanaloto e stanalo krai .

 23. Ne. Xubavo taka tova e 4ovewki wivot

 24. VANKATA V KAUSHA ,TOI NAI DOBRE ZNAE ZASHTO. A DARTIQ S RAZHODITE SI ZA UCENICKI I TINEIDJARI DA MU SE OTNEME PRAVOTO DA PRAKTIKUVA I TE SAMI SHTE SE NAKAJAT.

 25. Ni6to ne stava slu4aino

5 Trackbacks & Pingbacks

 1. Коментари в нета: Ако имаше държава нямаше да има убийство | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви, Видео
 2. Фамилия Карастоянови остават в ареста | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви, Видео
 3. Близките на Николай Радев искат справедливо наказние – прокуратурата вече с обвинение | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Сп
 4. Три камери са заснели кървавото меле в Дупница разказ на очевидци | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви,
 5. Диана Карастоянова : Страхувам се за живота на дъщеря ми | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви, Видео

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien