НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ! Уникалния ретропарад на автомобили идва в Дупница, над 100 екземпляра паркират над пл.Свобода

За първи път гр. Дупница ще бъде домакин на уникалния автомобилен ретро парад, който само преди дни подлуди хиляди край Владая. Над 100 уникални машини ще бъдат паркирани в събота на пл."Свобода" и всеки ще може да се докосне до тях. През целия ден, дупничани и гостите на града ще могат да разгледат отлично реставрирани екземпляри, колекционерски уникати, както и бъдещи проекти. Също ще могат и да се запознаят с интересни хора, чието хоби е…колекциониране на ретро автомобили. Организаторите на парада от САРК "Авангард" и Община Дупница обещават, че шоуто ще бъде гарантирано, като за целта ще има и музикална програма. Най-старите возила са от началото на миналия век, но се очаква да акостират в Дупница и някои автомобили, които са едва по няколко бройки останали в света.
Парадът е под егидата на кмета инж.Методи Чимев, който ще връчи една от наградите на участниците. От Община Дупница започнаха организация по непривичното мероприятие на самия площад, като гарантират и приятни изненади за зрители и участници.

Малцина в Дупница знаят, че в града се намират и са собственост на колекционери два автомобила, от които са останали едва по 9 такива в целия свят. Възможно е те също да се включат в парада тази събота.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien