Народният представител Ивайло Константинов с ангажимент за албум от песни на Мъжкия хор „Св. Иван Рилски“-Дупница

Да съдейства за записването на песни, за да бъде издаден албум на дупнишкия Мъжки хор "Св. Иван Рилски", обеща народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов. Ангажимента депутатът пое по време на приемния си ден в град Дупница. Записът на 12 песни в звукозаписно студио предстои да се реализира в края на месец юни тази година.

Мъжкият хор от Дупница има редици участия в страната и в чужбина, печели награди от различни престижни фестивали. През 2016 г., когато той чества и своя 50-годишен юбилей, спечели първо място в категория "Еднородни хорове" на Международен конкурс във Флоренция.

По време на приемния ден на Ивайло Константинов, граждани поставиха и въпроси, свързани с административни процедури към Общинска служба "Земеделие". Дупничани алармираха още за проблеми с наема на търговски площи в общината и за казуси, свързани с делби и други административни процедури.

Депутатът от ГЕРБ се ангажира също така да помогне на младо момиче с церебрална парализа, което, въпреки трудностите които среща, е студентка. Ивайло Константинов обеща да проучи въпроса за назначаването на личен асистент на момичето и да съдейства с каквото е по силите му.

Освен от дупничани, народният представител бе потърсен за съдействие по различни казуси и от граждани на съседни общини. Те поставиха въпроси, свързани с ВиК – Бобов дол, "Напоителни системи", "Мини Бобов дол" и липсата на работни места в региона.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien